Sentho FRP_Wandsystemen_HACCP

Wandsystemen

Onze wandsystemen bieden u de beste oplossing op het gebied van hygiëne en voldoen aan de HACCP norm. Voor bijna iedere situatie is een oplossing. Bekijk onze mogelijkheden voor de voedingsindustrie.

Hygiënische wanden die voldoen aan de HACCP/ EHEDG/ FSSC/ BRC eisen

Iedereen weet dat de voedselveiligheid in een bedrijf enorm belangrijk is. Hygiëne is van cruciaal belang. Wanden moeten gemakkelijk te reinigen zijn en geen vuil aantrekken. Het is dan ook niet voor niks, dat ieder bedrijf of organisatie in Nederland die met voedsel actief is, moet voldoen aan de HACCP normering. Een voedselveiligheidsplan dat ervoor zorgt dat de omgeving waar u voedsel verwerkt, produceert of opslaat voldoet aan deze strenge hygiëne-eisen. Sentho heeft hiervoor verschillende oplossingen.

HACCP norm

Onze wanden zijn geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw en bieden u de beste oplossing op het gebied van hygiëne en voldoen aan de HACCP norm. Onze wanden worden hoofdzakelijk toegepast in ruimten waar aan hoge hygiënische eisen worden gesteld en schoonmaakgemak een vereiste is. Met onze wanden spelen we in op ontwikkelingen in diverse industrieën, die moeten voldoen aan de strenge normen vastgesteld in de artikelen 15 en 16 van de Warenwetregeling Hygiëne en levensmiddelen. Onze wandbekleding voldoet aan de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Doordat onze wanden vuilafstotend, slagvast, schimmel en bacterie werend zijn, is het goed toepasbaar in diverse industrieën.

Voor bijna iedere situatie bieden wij u een oplossing. U kunt kiezen uit wandpanelen, voorzetwanden, maatwerk sandwichpanelen, scheidingswanden of renovatiepanelen.

Directe verlijming

Onze wanden zijn in veel gevallen direct te verlijmen, zoals bij oude tegelwanden, oude stalen sandwichpanelen, maar ook over schoon metselwerk. De ondergrond moet wel vlak en vetvrij zijn. En er mag geen sprake zijn van vocht in de wand. Bij directe verlijming is het grote voordeel dat er geen ruimteverlies is en onze panelen nemen de kracht over van de wand. Oude situaties worden weer als nieuw. De wanden worden door middel van een twee componentenlijm, welke volledig uithardt, met elkaar verbonden. Hierdoor hoeven we geen gebruik te maken van profielen en wordt een solide, makkelijk reinigbare afwerking gecreëerd.

Schoonmaakgemak

Als u kiest voor onze wanden, dan kiest u voor een totaaloplossing voor hygiëne. Wij werken de wanden naadloos en waterdicht voor u af. Bovendien zorgt de unieke structuur op onze wanden ervoor dat u de wand eenvoudig kunt reinigen. Vocht, vuil en bacteriën maken geen kans meer op lastig bereikbare plekken. Veel schoonmaakgemak voor u.

Verschillende maten

Onze wanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, brandklasses en kleuren. Glad of gestructureerd. Neem gerust contact met ons op, om uw mogelijkheden te bespreken.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven