facebook

Wandsystemen van FRP

Voor bedrijven die hoge eisen stellen aan hygiëne

Sentho levert de hoogste kwaliteit wandsystemen die toegepast kunnen worden in zowel nieuwbouw als in renovatieprojecten. In ruimten waarin hygiëne aan de hoogste eisen dient te voldoen, excelleren onze panelen van FRP.

.FRP wandsystemen die voldoen aan de HACCP-normen

In steeds meer industrieën worden (nog) hogere eisen gesteld aan de hygiëne. Dit kan betekenen dat er modificaties gemaakt dienen te worden aan de ruimtes waarin deze eisen gelden. Onze panelen voldoen aan de HACCP-normen. Met onze wandsystemen weet u zeker dat u een excellente basis legt voor een hygiënisch bedrijf.

Eigenschappen van de FRP wandpanelen

De wandpanelen van FRP voldoen aan de hoogste eisen die op het gebied van hygiëne mogen worden gesteld. Zij voldoen onder andere aan de eisen die in de artikelen 15 en 16 van de Warenwetregeling Hygiëne en Levensmiddelen worden gesteld. De wandsystemen zijn vuilafstotend, slagvast en schimmel- en bacteriewerend. Vocht is ook geen probleem: de panelen zijn niet absorberend en volledig ondoordringbaar. Dit garandeert niet alleen de hoogst mogelijke hygiëne, maar zorgt ook voor een bijzonder groot reinigingsgemak. Het is de meest hygiënische oplossing die op de markt te verkrijgen is.

 

De voordelen:

 • Optimale hygiëne
 • Eenvoudig te reinigen
 • Gestructureerde oppervlakte waar vuil zich niet aan nestelt
 • Bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen
 • Geen corrosie of roestvorming
 • Absorbeert geen geuren
 • Slag- en stootvast
 • Water en vuilafstotend
 • Brandveiligheid (mogelijk)
 • Schimmelwerend
 • Duurzaam en flexibel
 • Eenvoudige montage
 • Hygienische: HACCP – EU – BRC – FDA – USDA

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

.Kenmerken van onze wandsystemen

Duurzaam en flexibel

Duurzaam en flexibel

Fiber Reinforced Polyester

Fiber Reinforced Polyester

Geen ruimteverlies

Geen ruimteverlies

Maximaal hygienisch

Maximaal hygienisch

Schimmel- en bacteriewerend

Schimmel- en bacteriewerend

Slagvast

Slagvast

Thermisch stabiel

Thermisch stabiel

Water- en vuilafstotend

Water- en vuilafstotend

Meer informatie of advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

 

 

Direct verlijmen

De panelen van FRP zijn zo ontwikkeld dat zij in tal van bedrijven kunnen worden gebruikt, ongeacht de huidige hoedanigheid van de ruimte waarin de panelen moeten worden geplaatst. Direct verlijmen van de wandsystemen op bestaande traditionele tegelwanden is mogelijk. Zo kan elke ruimte geschikt worden gemaakt om te voldoen aan de hygiëne-eisen.

Sandwichpanelen voor de wand

Indien er sprake is van een uitzonderlijke situatie, zoals een wand met coating ter brandwering of isolatie, kunnen de systemen niet direct verlijmd worden. Ook dan is er een passende oplossing: sandwichpanelen voor de wand die om de bestaande wand kunnen worden aangebracht en zo de eigenschappen van de wand niet aantasten.

Voorzetwanden

Met onze voorzetwanden kunt u niet alleen zorgen voor de benodigde hygiëne, maar u kunt direct ook een eventueel gebrek aan isolerende eigenschappen van de originele wand oplossen door deze voorzetwanden (die indien gewenst wel over deze eigenschappen beschikken) te plaatsen.

Renopaneel op fermacell verlijmd

Fermacell is een populaire en veelgebruikte wand die absoluut zijn kwaliteit en voordelen heeft. Hij voldoet echter niet altijd aan de eisen die worden gesteld op het gebied van hygiene of brandveiligheid. Wij bieden renopaneel op fermacell verlijmd als oplossing. De originele wand kan blijven staan en wordt aangevuld met onze renopanelen: panelen van met glasvezel verstevigd polyester.

Panelen met thermische isolatie en brandwering

Veiligheid gaat verder dan hygiëne alleen. Hoewel hygiëne de topprioriteit geniet bij onze wandsystemen, kunnen wij dit uitbreiden met thermische isolatie en brandwering. Het HI-PIR-systeem beschikt over Polyisocyanuraat, een zeer licht schuim dat brandwerend werkt en resistent is tegen chemische stoffen. Daarbij beschikken deze panelen over dezelfde eigenschappen als onze HACCP-panelen. Hiermee bent u dus gegarandeerd van zowel maximale brandveiligheid en bescherming tegen chemicaliën, alsmede de hoogst mogelijke hygiëne. Dit maakt van de HI-PIR-systemen de veiligst mogelijke systemen die op de markt zijn, voor gebruik in ruimtes die moeten voldoen aan de hoogst mogelijke eisen van veiligheid op het gebied van hygiëne en brandbestendigheid. Van restaurantkeukens tot aan industriële voedingsverwerkers: wie gebruikmaakt van deze panelen, voldoet aan de hoogste eisen en is optimaal beschermd.

FRP paneel
FRP wandsysteem
FRP sandwichpaneel