Sentho plafondsystemen_HACCP

Plafondsystemen

In ruimtes waar hygiëne een pré is, mag een juiste afwerking van het plafond niet ontbreken. Voor zowel nieuwbouw als renovatie heeft Sentho verschillende plafondoplossingen voor de voedingsindustrie.

Hygiënische plafonds die voldoen aan de HACCP/ EHEDG/ FSSC/ BRC eisen

Plafonds moeten gemakkelijk te reinigen zijn en geen vuil aantrekken. Sentho heeft hiervoor verschillende oplossingen. Al onze producten zijn gemaakt uit de meest hoogwaardige grondstoffen. Zo ook onze plafonds. Dit geeft u de garantie van een blijvend glad oppervlak, die u zeer eenvoudig kunt reinigen. Onze plafonds absorberen geen geuren, zijn bacterie- en schimmelwerend en bestand tegen variërende temperaturen, corrosie, roest en schoonmaakmiddelen.

HACCP Norm

Onze plafonds zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en bieden u de beste oplossing op het gebied van hygiëne. Ze voldoen uiteraard aan de HACCP norm. Onze plafonds worden hoofdzakelijk toegepast in ruimtes waaraan hoge hygiënische eisen worden gesteld en schoonmaakgemak een vereiste is. Met onze plafonds spelen we in op ontwikkelingen in diverse industrieën, die moeten voldoen aan de strenge normen, vastgesteld in de artikelen 15 en 16 van de Warenwetregeling Hygiëne en levensmiddelen. Onze plafonds voldoen aan de normen van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA). Doordat onze plafonds vuilafstotend, slagvast, schimmel en bacterie werend zijn, is het goed toepasbaar in diverse industrieën.

Voor bijna iedere situatie bieden wij u een oplossing. U kunt kiezen uit een sandwichpanelen plafond, een systeemplafond of een vlak kunststof plafond. Allemaal zeer geschikt voor de voedingsindustrie.

Directe verlijming

Onze plafonds zijn in veel gevallen direct te verlijmen. De ondergrond moet wel vlak en vetvrij zijn. En er mag geen sprake zijn van vocht in het plafond. Bij directe verlijming is het grote voordeel dat er geen ruimteverlies is en onze plafondpanelen de kracht overnemen van het bestaande plafond. Oude situaties worden weer als nieuw. De plafonds werken wij naadloos en waterdicht voor u af met onze speciale tweecomponenten epoxy. De plafonds zijn uitermate geschikt voor directe verlijming in nieuwbouw en/ of renovatie.

Schoonmaakgemak

Als u kiest voor onze plafonds, dan kiest u voor een totaaloplossing in hygiëne. Wij werken de plafonds naadloos en waterdicht voor u af. Bovendien zorgt de unieke structuur op onze plafonds ervoor dat u het plafond eenvoudig kunt reinigen. Vocht, vuil en bacteriën maken geen kans meer op lastig bereikbare plekken. Veel schoonmaak gemak voor u.

HACCP, BRC en FssC22000

Ook onze plafondsystemen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, brandklasses en kleuren. Wij bieden sandwichpanelen plafonds, systeemplafonds en vlak kunststof plafonds aan. Uiteraard voldoen onze plafonds aan de eisen van HACCP, BRC en FssC22000. Normen die uiterst belangrijk zijn binnen de voedingsmiddelenindustrie.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven