facebook

Plafondsystemen

Voor bedrijven die hoge eisen stellen aan hygiëne

Voor optimale hygiëne en maximale veiligheid leveren wij diverse plafondsystemen voor een breed scala aan toepassingen. Naast wandsystemen en vloeren zijn deze plafondsystemen essentiële voorzieningen voor ruimten die willen voldoen aan de eisen van de HACCP.

.Plafondsystemen die voldoen aan de HACCP-eisen

Voor alle plafonds die wij leveren, geldt dat deze voldoen aan de HACCP-eisen (Hazard Analysis and Critical Control Points). Met een plafondsysteem van ons, weet u zeker dat het met de hygiëne in uw bedrijf goed zit.

Hygiënische eigenschappen

Wij leveren hoogwaardige systemen van FRP, een absolute specialist op het gebied van hygiënische afbouw. Deze plafonds kunnen in nieuwbouwpanden worden gemonteerd, maar ook worden geïnstalleerd in reeds bestaande ruimtes, of ruimtes die moeten worden verbouwd of gerestaureerd.

De plafonds kunnen dus op een bestaand plafond worden gemonteerd en bieden tal van voordelen. Doordat zij naadloos zijn, zal er geen vuil in kieren of randen achterblijven. Vuil maakt überhaupt geen kans bij deze plafondsystemen: ze zijn namelijk antistatisch en vuilafstotend. Dit maakt hen eenvoudig te reinigen.

 

De voordelen:

 • Optimale hygiëne
 • Eenvoudig te reinigen
 • Gestructureerde oppervlakte waar vuil zich niet aan nestelt
 • Bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen
 • Geen corrosie of roestvorming
 • Absorbeert geen geuren
 • Slag- en stootvast
 • Water en vuilafstotend
 • Brandveiligheid (mogelijk)
 • Schimmelwerend
 • Duurzaam en flexibel
 • Eenvoudige montage
 • Hygienische: HACCP – EU – BRC – FDA – USDA

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

.Kenmerken van onze wandsystemen

Duurzaam en flexibel

Fiber Reinforced Polyester

Geen ruimteverlies

Maximaal hygienisch

Schimmel- en bacteriewerend

Slagvast

Thermisch stabiel

Water- en vuilafstotend

Meer informatie of advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

 

 

FRP systeemplafond tegel

FRP (Fiber Reinforced Polyester) plafondtegels kunnen worden gemonteerd tegen een bestaand plafond. De FRP FRP systeemplafond tegel is vuilafstotend en vochtwerend en indien gewenst te voorzien van isolatie. Vanwege hun excellente afwerende eigenschappen, kan het bestaande plafond gewoon in tact blijven en hoeft er niet te worden gesloopt om de FRP systeemplafond tegel aan te brengen.

Sandwichpaneel plafond

In ons assortiment aan plafondsystemen, heeft u ook de keuze uit een sandwichpaneel plafond. Deze panelen kunnen direct onder het oude plafond worden geplaatst, indien gewenst in een eigen regelwerk zodat het plafond perfect egaal wordt. Deze panelen zijn ideaal voor plekken waar het plafond geregeld gereinigd dient te worden. Ook wanneer een te verbouwen of te renoveren ruimte voorzien dient te worden van een hygiënisch en veilig plafond, is dit een uitstekende optie.

Altijd een systeem op maat

Omdat wij verschillende plafondsystemen kunnen leveren, is er altijd een passend systeem op maat mogelijk. De systemen kunnen overal worden geïnstalleerd. De plafondtegels zijn leverbaar vanaf een oppervlakte van 1000 m2 en indien gewenst kan er uiteraard een combinatie worden gemaakt van de verschillende systemen. In een keuken kunnen bijvoorbeeld boven de kookapparatuur de honingraatpanelen worden geïnstalleerd, waarbij de rest van de ruimte kan worden voorzien van andere panelen. Wat uw wensen en behoeften ook zijn: wij helpen u verder. Neem contact op voor meer informatie of een offerte op maat.