Scheidingswanden voedingsindustrie

Gemakkelijk een ruimte scheiden met Sentho FRP® scheidingswand

De Sentho FRP® scheidingswand gebruiken wij vaak om een ruimte te scheiden of een box-in-box te bouwen. Ideaal voor in uw slagerij, zuivelfabriek of koelcel voor uw vis. De wanden kunnen op verschillende manieren samengesteld worden en zijn beschikbaar in diverse diktes met vullingen. Zoals PS, PIR of PUR isolatie. De buitenzijden kunnen wij voorzien van enkelzijdig of dubbelzijdig Sentho FRP®.

 

Ruben
Meer weten? Neem contact met ons op:

Scheidingswand

U wilt een ruimte opsplitsen waar hygiëneregels uiterst belangrijk zijn. In meerdere ruimtes of een gedeelte van de ruimte afschermen. De Sentho FRP® scheidingswand is hiervoor dé oplossing. De panelen zijn ideaal voor uw voedselverwerkende bedrijf en geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

 

 

Box-in-box

In uw bedrijfshal bent u op zoek naar een specifieke ruimte die voldoet aan alle wettelijke hygiëne eisen. Wij kunnen met onze sandwichpanelen een box-in-box systeem bouwen. Hiermee creëren wij een hygiënische ruimte in een bestaande bedrijfshal.

 

Sentho FRP scheidingswand oplossing
Plaatsen sandwichpanelen wanden

Montage en afwerking

De Sentho FRP® scheidingswanden kunnen wij op verschillende manieren monteren. De meest voorkomende manier is met een U-profiel. Dit profiel monteren wij op vloer en/ of tegen een plafond.

Rondom de Sentho FRP® scheidingswand zit een groef. Hiermee verbinden wij ons, unieke inwendige profiel, onzichtbaar met de panelen. De naden rondom werken wij af met de tweecomponenten lijmverbinding.

Als we de voorzetwand erop schroeven, werken wij de schroefgaten weg met Sentho FRP®. Hiermee bent u verzekerd van een net zo strakke afwerking als bij directe verlijming!

Dit paneel is verkrijgbaar inverschillende diktes vanaf 80 mm. De vulling bepaalt u naar wens. U kunt kiezen voor een PS-vulling of bijvoorbeeld een meer brandvertragende vulling, zoals PIR.

De Sentho FRP® scheidingswand is verkrijgbaar in verschillende maten, brandklasses en kleuren, glad of met structuur.

Brochure wanden Sentho

Toepassingen voor wanden Sentho

Brochure sandwichpanelen Sentho

Specificaties sandwichpaneel Sentho

Contactformulier

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven