Sentho Onderhoudsbus

Efficiënt onderhoud voor uw productieruimte

Ontdek de sleutel tot zorgeloos onderhoud bij Sentho. Wij begrijpen de wettelijke vereisten voor regelmatig preventief onderhoud in uw productieruimte en bieden een uitgebreid assortiment oplossingen die u nodig heeft.

  • Makkelijk reinigbaar
  • Water- en vuilafstotend
  • Slag- en krasvast

Maak kennis met échte kwaliteit!

FRP wand- en plafondsystemen

Of het nu gaat om onze FRP wanden en plafonds, onze PPS stootplinten of de SDS afvoerputten- en goten, de materialen van Sentho zijn speciaal ontwikkeld voor ruimtes waaraan zeer hoge hygiënische eisen worden gesteld en waar schoonmaakgemak een vereiste is. En dat schoonmaakgemak ontdekt u al snel. Onze producten hebben stuk voor stuk de eigenschappen die horen bij materiaal dat gereinigd moet worden. Het gestructureerde oppervlak op onze platen zorgt voor minder vuilaanhechting. Bacteriën en schimmels hebben tot 2/3 minder hechting dan op een normale tegelwand of stalen sandwichpaneel.

Water- en vuilafstotend

Reinigt u de wanden met schuim? Dan merkt u dat het schuim beter zijn werk doet door de structuur. Schuim moet inwerken en dat kan met onze wanden. Het levert u bovendien nog eens 25% reductie op schoonmaakproducten op.

In tegenstelling tot een gladde wand, gaan de waterdruppels op onze structuur wanden alle kanten op. Daarmee reinigt u dus grotere oppervlakten in een keer.

Slag- en krasvast

Uw collega rijdt per ongeluk met de heftruck tegen de wand. Vervelend, maar doordat wij de wanden rechtstreeks verlijmen op uw bestaande wanden, zijn ze slagvast. De wand neemt namelijk de kracht over van de bestaande wand en kunnen tegen een stootje.

Schade

Is er toch schade ontstaan aan een van uw wanden, dan raden wij aan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wij kunnen met een 2 componenten epoxy of het vervangen van een plaat, verdere problemen voorkomen.

PPS Stootplinten

PPS stootplinten

Ook aan uw plintafwerking stelt u hoge eisen. Logisch. De onderkant van uw wanden moet goed beschermd zijn. Niet alleen zorgen de stootplinten voor veiligheid, onze stootplinten bieden de meest hygiënische oplossing voor uw bedrijf. Schoonmaken is geen probleem. Bovendien zijn de plinten schimmel- en bacterie werend. Zo houdt u deze boosdoeners zo veel als mogelijk buiten de deur.

 

SDS afwatering

SDS putten en goten

In uw bedrijf hebt u putten en goten nodig om water af te voeren. Uiteraard wilt u dat het water op een veilige en hygiënische manier wegloopt. U herkent direct de voordelen van onze putten en goten. Corrosiebestendig, zeer chemisch resistent en eenvoudig schoon te maken en te desinfecteren. Belangrijk voor u is dat het onderhoud van het afwateringssysteem gemakkelijk is. Al bij het vervaardigen van de SDS putten en goten is hier rekening mee gehouden.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven