facebook

Aanrijdbeveiliging

Wij zijn dan wel een specialist op het gebied van hygiënische afbouw; wij willen en kunnen eveneens een complete service bieden. Wij komen op veel plekken waar veel mensen werken en waar vaak gebruik wordt gemaakt van allerlei voertuigen en hulpmiddelen. Denk aan heftrucks, steekwagens en palletwagens. Daarom bieden wij ook aanrijdbeveiliging van het allerhoogste niveau. Onze kunststof aanrijdbeveiliging kan uiteraard in combinatie met onze hygiënische afbouwproducten worden geleverd, maar ook standalone worden besteld.

Aanrijdbeveiliging
Aanrijdbeveiliging hoog
Aanrijdbeveiliging magazijn
Het belang van goede aanrijdbeveiliging
Goede aanrijdbeveiliging helpt ongelukken en schade voorkomen en beschermt mensen, inventaris, wanden en voertuigen. Voor elke situatie en/of ruimte bieden wij een passende oplossing. Ruimtes waarin veel gebruik wordt gemaakt van heftrucks en palletwagens vereisen een andere oplossing dan ruimtes waar enkel geproduceerd wordt. Wij voorzien u van advies en informeren u graag over de mogelijkheden.

Een ongeluk schuilt altijd in een klein hoekje. Vroeg of laat gebeurt dit overal, ongeacht de voorzorgsmaatregelen en voorzichtig handelen. Wanneer het gebeurt, wilt u natuurlijk goed beschermd zijn. Onze aanrijdbeveiliging helpt hierbij. De kunststof beveiligingsdelen zijn overal te plaatsen, op maat te leveren dankzij hun modulaire assemblage, licht en handzaam, maar toch uitermate stevig en bestand tegen de zware impact van een hulpmiddel of voertuig. In het geval van een ongeluk profiteert u met onze systemen van de volgende voordelen:

– Bescherming van personen, gebouwen en inventaris tegen aanrijdingen
– Grote demping en absorptie van stoten voor minimale schade
– Elastisch, vervormbaar en terugverend

Onze aanrijdbescherming is binnen enkele seconden zonder behulp van gereedschap geplaatst en past perfect op de stellingprofielen van bijna alle producenten. Wij kunnen aanrijdbeveiliging leveren voor stellingen, wanden, kolommen, deuren, plinten, ramen en vele andere plekken die bescherming behoeven.

In combinatie met hygiënische afbouw
Aanrijdbeveiliging is altijd een goede investering, maar zeker in combinatie met hygiënische afbouw erg verstandig. Onze kunststof panelen beschermen jouw wanden, vloeren, plafonds, deuren en kozijnen en kunnen absoluut tegen een stootje. Echter, om de unieke eigenschappen (water- en vuilafstotend, resistent tegen bacteriën en schimmels) te kunnen borgen, is het van belang dat onze panelen en toepassingen in goede conditie blijven. Met aanrijdbeveiliging bent u ervan verzekerd dat ze niet beschadigd kunnen raken. Door de bescherming te plaatsen weet u zeker dat de gevolgen te overzien zijn wanneer een medewerker een inschattingsfout begaat met iets dat potentieel grote schade aan kan richten, zoals een heftruck, busje of vrachtwagen, palletwagen of steekwagen. De eenmalige investering van goede beveiliging tegen aanrijd- en stootschade betaalt zichzelf dus snel terug. Niet alleen bij materialen en het pand, want mensen zijn uiteraard ook goed beschermd. Door het aanbrengen van de beveiliging, kunt u namelijk zones creëren waarin mensen vrij kunnen lopen, staan en werken zonder dat zij het risico op een aanrijding lopen.

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie?

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.