Sentho_aanrijdbeveiling_veiligheid

Aanrijdbeveiliging

Wij bieden aanrijdbeveiliging van het allerhoogste niveau. Onze kunststof aanrijdbeveiliging kan uiteraard in combinatie met onze hygiënische afbouwproducten worden geleverd, maar ook standalone worden besteld.

Sentho RVS Stootplinten

U vindt bij ons aanrijdbeveiliging van het allerhoogste niveau. Wij beschermen uw investering, maar ook uw medewerkers. Dat kan op diverse manieren. Wij bieden Sentho Prefab Plinth Solutions, Sentho Wandbescherming en onze Flexbarrier kunststof aanrijdbeveiliging. Sentho is uw adviseur, verdeler en uitvoerder voor al uw shockproof beschermingsoplossingen op de industriële markt. Deze protecties beantwoorden altijd aan de strengste hygiënische kwaliteitsnormen die worden opgelegd in de voedings- en pharma industrie.

Het protectiegamma van Sentho is voorzien op enerzijds impact van voedingskarren, transpallets en heftrucks, maar anderzijds voldoen deze producten ook aan de strengste hygiënische kwaliteitsnormen. Al onze producten zijn HACCP conform.

Wij beschermen uw investering

Onze RVS betonplinten zijn gemaakt van extreem sterk BENOR gekeurd beton, met dubbele wapening en ommanteld met hygiënisch en esthetisch RVS. Deze twee materialen zitten met een gepatenteerd systeem, chemisch en fysisch 100% aan elkaar verankerd. Hierdoor ontstaat er een duurzame bescherming van uw investering. Door het modulaire prefab systeem blijft het mogelijk om later wijzigingen aan te brengen.

RVS betonstootpalen- en beugels

Onze stootpalen en –beugels worden standaard uitgevoerd in RVS met een naadloze bolle kap om vuilophoping tegen te gaan. Uiteraard kunnen wij u voorzien van elke stootpaal of –beugel in de gewenste diameter en lengte. Onze stootpalen worden standaard opgevuld met een krimpvrije BENOR gekeurd beton en kunnen zowel met voetplaat als via inboren geplaatst worden.

Polyethyleen stroken

Deze hoge densiteitsstroken beschermen de wanden op een hygiënische wijze tegen het inrijden van transportkarren. De hoogte en dikte is volledig aan te passen aan de wensen van de klant. Door PE doppen kunnen deze plinten blind bevestigd worden.

Sentho Wandbescherming

Uw hygiënische wanden hebben ook een hygiënische stoot oplossing nodig. Hiervoor hebben wij een speciaal ontwikkelde wandbescherming die het draagvermogen van de isolatie-elementen verhogen. Juist in de wandgebieden waar vaak stoten en andere mechanische effecten te verwachten zijn.

Flexbarrier kunststof aanrijdbeveiliging

Onze kunststof aanrijdbeveiliging kunnen wij voor veel verschillende toepassingen inzetten. Wat dacht u van bescherming van doorgangen, personen, materialen en machines. Met een zeer breed assortiment vinden wij de ideale oplossing. Onze aanrijdbeveiliging biedt een optimale bescherming en is onderhoudsvriendelijk. Met ons materiaal hebt u geen last van roest of corrosie en is daardoor HACCP-geschikt. Bovendien ook geschikt voor industrieën die chemische bestendigheid vereisen.

Adviseur/ producent/ uitvoerder

Onze ijzersterke reputatie steunt op hoogstaande kwaliteit en op onze klantgerichte service met persoonlijke aanpak voor elke opdrachtgever. Sentho heeft een uitgebreid standaardgamma, maar door onze flexibele productiemethoden kunnen wij ook voorzien in maatwerk.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven