Wandpanelen volgens HACCP normen

Wat is Sentho FRP® wanden en plafonds?

U weet als geen ander dat het belangrijk is, om bij het bereiden en bewaren van voedsel voldoende hygiënemaatregelen te nemen. Maar hoe houdt u voedsel veilig en hygiënisch? Dat begint bij de ruimte waar vlees, vis of groenten verwerkt worden. Ons Sentho FRP paneel is gemaakt van glasvezel versterkt polyester. Een paneel dat speciaal is ontwikkeld voor ruimtes waar hoge eisen aan hygiëne worden gesteld. Maar ook schoonmaakgemak is een vereiste. Onze panelen absorberen geen geuren, zijn bacterie- en schimmelwerend en bestand tegen variërende temperaturen, corrosie, roest en schoonmaakmiddelen.

Vuilafstotend
De unieke structuur op onze panelen zorgt ervoor dat water, vuil en bacteriën makkelijker afvoert. Hierdoor hebben de panelen aantoonbaar minder hechting. De panelen zijn gekleurd tot in de kern.

Verschillende maten
Sentho FRP is verkrijgbaar in verschillende maten, brandklasses en kleuren. Glad of gestructureerd. Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Ruben
Meer weten? Neem contact met ons op:

Directe verlijming

Ons specialisme ligt in de afwerking van wand en plafond. Het 2,3 mm Sentho FRP paneel is uitermate geschikt voor directe verlijming in nieuwbouw of renovatie. Bijvoorbeeld tegen oude stalen sandwichpanelen die onderhevig zijn aan corrosie en beschadigingen. Maar ook op kapotte tegelwanden die niet meer voldoen aan de HACCP, BRC of FssC220000 normen. Normen die juist zo belangrijk zijn binnen de voedingsmiddelenindustrie. Sentho FRP panelen verlijmen wij vaak tegen metal stud wanden met gipsplaten, cementgebonden platen, cellenbetonblokken of gemetselde wanden. Door de directe verlijming neemt ons paneel de kracht over van de wand, waardoor uw wand kras- en slagvast wordt.

Bacteriën krijgen geen kans
Door de speciale tweecomponenten epoxy verbinding werken wij de panelen naadloos en waterdicht af. U reinigt de wand eenvoudig zodat vocht, vuil en bacteriën geen kans meer krijgen op lastig bereikbare plekken.

Vraag een gratis proefpakket aan

Benieuwd hoe onze hygiënische systemen werken? Vraag dan gratis het proefpakket aan

Componentenlijm verbinding sentho

Hoe werkt directe verlijming precies?

Bij directe verlijming is de ondergrond cruciaal. De ondergrond moet vlak en vetvrij zijn. Ook mag er geen vocht in de wand aanwezig zijn. Na het bepalen van de huidige toestand van uw ruimte kunnen wij Sentho FRP met MS-polymeer direct op de ondergrond verlijmen. Dit werken wij af met de tweecomponenten epoxy verbinding. Rechtstreekse verlijming zorgt voor een solide en eenvoudig te reinigen geheel.

Brochure wanden Sentho

Toepassingen voor wanden Sentho

Een visuele greep uit onze referenties

Om u een impressie te geven hoe directe verlijming er in de praktijk uitziet, hieronder enkele product gerelateerde foto’s.

Directe verlijming HACCP wand sentho
Wanden bakkerij sentho
Wanden HACCP

Contactformulier

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven