Bouwen en ontwikkelen Sentho

Bouwen en ontwikkelen met meerwaarde

Met Sentho krijgt uw bouwproject een duidelijke meerwaarde. Wij werken nauw samen met opdrachtgevers, architecten en adviesbureaus om de juiste aanpak te vinden. Onze vroegtijdige betrokkenheid stelt ons in staat om hygiënische oplossingen binnen te realiseren. Vertrouw op onze veelzijdige kennis en hygiënisch vakmanschap voor het perfecte eindresultaat van uw renovatie of nieuwbouwproject!

  • Van advies tot realisatie in detail uitgewerkt
  • Jarenlange ervaring
  • Wij ontzorgen

Bouwen

Sentho realiseert productieruimtes en gebouwen met een duidelijke meerwaarde voor eigenaren en gebruikers. Samen met onze opdrachtgevers, architecten en adviesbureaus zoeken we naar de juiste benadering van een project. Sentho vind het daarbij belangrijk om zo vroeg mogelijk in het proces betrokken te zijn. Dit geeft Sentho de juiste handvatten om mee te denken over onder meer innovatieve en hygiënische oplossingen, maar ook om een project binnen het gestelde budget te realiseren. Onze veelzijdige kennis en hygiënisch vakmanschap zorgt voor het juiste eindresultaat voor uw renovatie of nieuwbouwproject!

Foto bouwen farmfrites egypte sentho

Ontwikkelen

Sentho vindt het belangrijk om hygiënische, veilige en duurzame productieruimtes te realiseren. Daarvoor zoeken wij altijd naar creatieve en innovatieve oplossingen waarbij wij de EHEDG, BRC, FSSC22000 en HACCP in acht nemen. Dit alles gecombineerd met gedegen vakmanschap en jarenlange ervaring. Sentho is inmiddels uitgegroeid tot gerenommeerd marktleider op het gebied van hygiënische afbouwprojecten met ruim 40 waardevolle medewerkers.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven