Keuring NVWA sentho

Voedselveiligheid op orde met Sentho's expertise

Met Sentho heeft u alles op orde voor uw voedselveiligheid. Wij zijn specialisten in het inrichten van ruimtes volgens de hygiënecode van de NVWA, BRC-standaard, FSSC-certificaat en HACCP-systeem. Vertrouw op ons advies en kom cum laude door de keuring!

 

  • Van advies tot realisatie in detail uitgewerkt
  • Jarenlange ervaring
  • Wij ontzorgen

Keuring

Voedsel is sterk aan bederf onderhevig. Dat hoeven wij u niet te vertellen. De hygiënecode van de NVWA is voor u dan ook geen onbekende. De code die beschrijft hoe u als bedrijf hygiënisch kan werken met levensmiddelen. Zeer belangrijk, maar richt u zich niet liever op uw core business? Sentho is meer dan gespecialiseerd in het inrichten van ruimtes waar voedselveiligheid voorop staat. Naast de hygiënecode van de NVWA, houden wij rekening met de wereldwijde BRC-standaard en FSSC-certificaat voor voedselveiligheid en hygiëne. Ook volgen wij de regels van het HACCP-systeem. Sentho geeft u graag advies, zodat u, als ondernemer, cum laude door de keuring komt. Kortom, zo hebt u écht alles op orde!

 

NVMA en sentho
HACCP-logo
EHEDG logo sentho

Europees Hygiënische bouwgroep (EHEDG)

Sentho heeft zich aangesloten bij de EHEDG, een groep producenten en bedrijven, die gezamenlijk een handboek hebben geschreven om van A tot Z een voedselverwerkend bedrijf te kunnen bouwen. Bovendien een informatiebron om op de hoogte te blijven van regels en wetgeving en samen te kijken voor de beste oplossing voor de voedselindustrie.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven