Hygiënische voorzetwanden

Sentho FRP® voorzetwand: snel, eenvoudig en hygiënisch

Uw wanden zijn te slecht om te verlijmen of u hebt leidingwerk dat directe verlijming onmogelijk maakt. Onze hygiënische voorzetwanden zijn dé oplossing voor dit probleem. Met onze voorzetwand bieden wij een eenvoudige manier om objecten gemakkelijk weg te werken. Het unieke, inwendige profiel zorgt voor een onzichtbare verbinding van de panelen. Naadloos afwerken doen wij met de tweecomponenten verbinding.

Afwasbare panelen
Voor u als voedselproducent is het belangrijk dat u in een schone omgeving werkt. Onze voorzetwanden kunt u gemakkelijk reinigen, zo voldoen uw wanden aan de HACCP richtlijnen.

John
Meer weten? Neem contact met ons op:

Specificaties voorzetwand

Voorzetwanden gebruiken wij als directe verlijming niet mogelijk is. De voorzetwand is meestal een sandwichpaneel dat enkelzijdig met staal en enkelzijdig met 2,3 mm Sentho FRP® bekleed wordt. Voor dit paneel kunt u kiezen uit verschillende diktes vanaf 35 mm. Ook de vulling kan volledig naar uw wens worden gemaakt. U kiest bijvoorbeeld voor een PS-vulling of een meer brandvertragende vulling zoals PIR.

Verschillende voorzetwanden
De Sentho FRP® voorzetwand is verkrijgbaar in verschillende maten, brandklasses en kleuren. Kiest u voor een gladde of gestructureerde wand? Keuze genoeg in onze kunststof muurbekleding.

 

haccp voorzetwanden van Sentho
Sentho hygiënische voorzetwanden

Montage

De Sentho FRP® voorzetwanden kunnen wij op verschillende manieren monteren. We kunnen raggelwerk tegen de huidige wanden monteren en daar de voorzetwand tegenaan schroeven. Het is ook mogelijk om eerst een metal stud wand te plaatsen. Hier kunnen wij het Sentho FRP® tegenaan verlijmen. Is montage tegen de wand geen optie? Geen probleem. We kunnen de voorzetwand via een U-profiel aan het plafond of op de vloer monteren.

Afwerking
Rondom de Sentho FRP® voorzetwand zit een groef. Hiermee verbinden wij ons, unieke inwendige profiel, onzichtbaar met de panelen. De naden rondom werken wij af met de tweecomponenten lijmverbinding. Als we de voorzetwand erop schroeven, werken wij de schroefgaten weg met Sentho FRP®. Hiermee bent u verzekerd van een net zo strakke afwerking als bij directe verlijming!

 

Brochure wanden Sentho

Toepassingen voor wanden Sentho

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven