Over ons-aanrijdbeveilging kunststof

Magazijn & distributie

Overal waar mensen werken, zijn risico’s aanwezig. Niet alleen voor mensen zelf, maar ook voor panden en goederen. Flexbarrier is hiervoor uw partner. 

  • Flexbarrier
  • Kunststof aanrijdbeveiliging
  • Expertise

Kunststof aanrijdbeveiliging

Onze dochteronderneming Flexbarrier is gespecialiseerd in kunststof aanrijdbeveiliging.
Wilt u zorgen voor de best mogelijke aanrijdbeveiliging in uw magazijn en distributiecentra, dan komt onze collega van Flexbarrier graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie. Zij kunnen u voorzien van advies en oplossingen op maat bieden in een persoonlijke offerte. Zij brengen alle elementen, processen en risico’s in kaart en laten zien hoe deze beveiligd kunnen worden, met als resultaat een prettige, veilige en efficiënte werkomgeving.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Flexbarrier. 

Flexbarrier kunststof aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging voor magazijn en distributie

Overal waar mensen aan het werk zijn, zijn risico’s aanwezig. Niet alleen voor mensen zelf, maar ook voor panden en goederen. Aanrijdbeveiliging voor magazijn en distributie is een vak apart. Een vak waarin wij jarenlange ervaring en expertise hebben opgebouwd zodat wij u van dienst kunnen zijn met de best mogelijke bescherming. Zoekt u bescherming voor uw spullen tijdens verwerking, opslag en transport, dan zijn er talloze (op maat gemaakte) mogelijkheden om hiervoor te zorgen. Investeer hierin en zorg voor een veilige omgeving waarin mensen, machines en producten adequaat beschermd zijn tegen de risico’s van aanrijdingen en botsingen.

Kunststof-wandbescherming sentho
Wandbescherming-bedrijven aanrijdbeveiliging sentho

Magazijn en distributie goed beschermd

Tijdens werkzaamheden in het magazijn en distributie is het van groot belang dat alles veilig verloopt. U wilt medewerkers en goederen beschermen om letsel en schade aan personen en spullen uit te kunnen sluiten. Overal waar mensen werken, zijn risico’s aanwezig en een van die risico’s is een aanrijding. Het gebeurt helaas veel te vaak en dikwijls met ernstige gevolgen. Bij werk in een magazijn en distributie wordt vaak gebruikgemaakt van zware hulpmiddelen zoals vrachtwagens, bestelauto’s, heftrucs, steekwagens en andere voertuigen. Bij een aanrijding tussen dergelijke voertuigen en hulpmiddelen met een persoon of met goederen, is de schade vaak groot. Door het plaatsen van kunststof aanrijdbeveiliging van Flexbarrier i.p.v. staal of andere kunststoffen, voorkomt u beschadigingen aan uw vloer, voertuig en allerbelangrijkste personeel. De kunststof aanrijdbeveiliging van Flexbarrier is van een dermate hoge kwaliteit dat het al op 10 centimeter van uw huidige wand of stelling geplaats kan worden. Dit zodat u zo min mogelijk ruimte verliest. Binnen de warehousing erg kostbare ruimte.

Kwalitatief hoogwaardige kunststof oplossingen

Met hoogwaardige, uiterst sterke maar desondanks flexibele kunststof oplossingen kan er gezorgd worden voor optimale bescherming van alles wat je waardevol is. Magazijn en distributie aanrijdbeveiliging kan indien gewenst geheel op maat worden gemaakt. Of u nu de schappen in een magazijn wilt beveiligen tegen aanrijdingen door heftrucks, of de gehele keten van magazijn en distributie wilt beveiligen: overal waar personen en goederen risico lopen, kan gezorgd worden voor passende beveiliging. Schappen, deuren, paden, machines en nog veel meer onderdelen van een magazijn of warenhuis kunnen worden voorzien van op maat gemaakte bescherming in de vorm van rails, stootranden of barrières. Ook bij transport kan ervoor worden gezorgd dat zowel de route van personen en goederen naar vrachtwagens en schepen toe, alsmede het inladen en vervoeren van goederen zelf optimaal is beschermd.

Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise op het gebied van aanrijdbeveiliging en bieden specifieke oplossingen voor de bescherming van panden, inventaris, goederen en personen. De aanrijdbeveiliging zorgt ervoor dat spullen en mensen adequaat zijn beveiligd tegen de risico’s van een aanrijding, terwijl alle werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden zoals gebruikelijk.

Referenties

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven