Vleesverwerking sentho

Vleesindustrie

In een slagerij is hygiëne uitermate belangrijk. Onze wand- en plafondsystemen zijn zeer geschikt voor de professionele slagerij.

 • Hygiëne
 • Schoonmaakgemak
 • Uw specialist

De juiste toepassingen voor een hygiënische vleesverwerkende ruimte

In vleesverwerkende bedrijven, is hygiëne zeer belangrijk voor medewerkers, klanten en producten. In slagerijen heb je vaak te maken met beschadigde tegelwanden en uitgevallen voegen. Dit is een logisch gevolg van intensief gebruik. Dit betekent wel een extra risico op een gebrekkige hygiëne, omdat resten van vlees en overige voedselproducten zich hierin kunnen nestelen. Hygiënische afbouw is daarom een must voor elke slagerij. Wij zijn specialist op dit gebied. Wij hebben al talloze slagerijen geholpen met onze systemen zodat zij de juiste basis konden leggen voor een goed gewaarborgde hygiëne. Van een kleine dorpsslagerij tot een industrieel vleesverwerkingsbedrijf: wij zijn van alle markten thuis en beschikken over de juiste kennis en ervaring om iedereen de juiste oplossingen te bieden.

Haccp slagerij wanden Sentho

Referenties

De juiste oplossing

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en ontzorgen in een compleet traject en het realiseren van hygiënische renovatie- of nieuwbouwprojecten. Wij gebruiken hierbij FRP, dat marktleider is in hygiënische afbouw volgens HACCP en Voedsel en Warenautoriteit richtlijnen. Wij kunnen de gehele slagerij renoveren of vernieuwen, of uiteraard een nieuwbouwpand inrichten. Wij voorzien je uiteraard graag van meer informatie en zorgen voor de beste oplossing op maat.

keurmerk haccp ehedg brc vca

Hoe wij hygiëne in de slagerij waarborgen

In een slagerij wordt gewerkt met vlees. Deze producten zijn natuurlijk bijzonder vatbaar voor de gevolgen van een gebrekkige hygiëne. Waar met voedsel wordt gewerkt, moeten HACCP-richtlijnen worden opgesteld om het productieproces hygiënisch te laten verlopen en besmettingsrisico’s in kaart te brengen. In een slagerij is dit van essentieel belang. De hygiënische afbouwproducten binnen ons assortiment dragen bij aan de HACCP-richtlijnen en alle andere hoge kwaliteitseisen, zoals de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Montage geschiedt volgens de VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) normen.

Offerte aanvraag

De voordelen van onze hygiënische afbouwproducten

Wij kunnen elke slagerij/vleesverwerker van dienst zijn met een breed aanbod aan hygiënische afbouwproducten, waarmee wanden, plafonds, vloeren, kozijnen en deuren HACCP-proof kunnen worden gemaakt. Voor al onze producten gelden de volgende voordelen:

 • Optimale hygiëne
 • Eenvoudige reiniging
 • Een antistatisch oppervlak waaraan vuil niet hecht
 • Bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen
 • Geen corrosie of roestvorming
 • Geen geurabsorptie
 • Slag- en stootvast
 • Water en vuilafstotend
 • Brandveiligheid behoort tot de mogelijkheden
 • Bacterie- en schimmelwerend
 • Duurzaam en flexibel
 • Eenvoudige montage

Totaalleverancier

Wij leveren de producten waarmee een slagerij kan zorgen voor een hygiënische omgeving die voldoet aan de strengste eisen die mogen worden gesteld. Wij doen echter meer dan dat. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om met je mee te denken en input te geven op belangrijke punten. Zo kunnen wij helpen bij het opstellen van een eigen HACCP-document en adviseren hoe dit met behulp van onze producten kan worden gerealiseerd en nageleefd.

Vleesverwerking koelcel renovatie sentho
John
Bent u op zoek naar hygiënische oplossingen?

Vragen? Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Een visuele greep uit onze referenties

Om u een impressie te geven wat Sentho voor u kan betekenen, hieronder enkele project gerelateerde foto’s.

Vleesverwerkingsindustrie wanden en plafonds sentho
Vleesverwerkings ruimte sentho
Vleesverwerking haccp wanden en plafonds sentho
De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven