Sentho_Deursystemen haccp

Deursystemen

Voor iedere ruimte in de voedingsmiddelen industrie hebben wij de juiste deuroplossing. Het assortiment bestaat uit strokengordijn, snelloopdeur, pendeldeur of kunststof deur met kozijn.

Bescherming voedselkwaliteit

Uw ruimte heeft extra afscherming nodig van temperatuur, licht of tocht. Onze deursystemen zijn de ideale oplossing voor u. Ze zorgen voor een perfecte afdichting en dit maakt de deuren vrijwel luchtdicht. Onze deuren respecteren de hygiënevereisten voor uw voedselverwerkende ruimte. En dat is belangrijk. U wilt op een hygiënische manier uw verse voeding produceren. Onze deursystemen zorgen voor een superieure en snelle afsluiting, waardoor we temperatuurschommelingen voorkomen en de voedselkwaliteit beschermd is.

Extreem veilig

U hebt keuze uit verschillende soorten deuren. Wij hebben pendeldeuren, snelloopdeuren en strokengordijnen. Onze deuren zijn speciaal ontwikkeld voor frequent gebruik. Bovendien extreem veilig. De deuren zijn flexibel en zacht en volledig uitgevoerd zonder harde elementen. Dit maakt de kans op beschadigingen, aanrijdschades en/of persoonlijk letsel nihil. De deuren verbeteren daarnaast de hygiëne en de luchtkwaliteit.

Makkelijk te reinigen

In een ruimte waar levensmiddelen liggen opgeslagen, is een stabiele temperatuur vereist om de condities te handhaven. De isolatie en volledige afsluiting van de deuren is hier een belangrijk onderdeel van. In de voedingsindustrie is het belangrijk om stof, vuil en ongedierte buiten te houden. Onze deuren voor de voedselverwerkende industrie zijn makkelijk schoon te maken en betrouwbaar. Het oppervlak is glad en effen, waardoor ze geen onzuiverheden kunnen aantrekken.

Energiebesparend

Onze deuren openen en sluiten snel. De tijd dat de deur open blijft, is minimaal. Zo voorkomt u temperatuurverschillen die de kwaliteit van uw voedsel kunnen beïnvloeden. Bovendien zorgen ze voor een forse energiebesparing door ruimtes kou-, warmte- of tochtvrij te houden. Het plaatsen van onze deuren kan een stap zijn in het verduurzamen van uw bedrijfspand. Met als voordeel het besparen van energie en kosten.

Efficiënt

Uw tijd is cruciaal. Uw producten kunnen bederven, vaak moet de koudeketen gerespecteerd worden. Met onze deuren verbetert u niet alleen uw productiestroom door de snelle open- en sluitingssnelheid. De deur heeft maar beperkt onderhoud nodig, dus bent u verzekert van een ononderbroken productieproces.

Mogelijkheden

Onze deuren zijn beschikbaar in allerlei vormen en maten en geschikt voor verschillende toepassingen. Wij hebben een uitgebreid assortiment met diverse mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan snelloopdeuren, pendeldeuren of een strokengordijn voor de voedingsmiddelenindustrie, de industriële industrie, vries- of koelcellen. De deuren hebben vele voordelen, omdat wij de deuren naar uw specifieke wensen kunnen ontwikkelen. U profiteert van extra eigenschappen zoals aanrijdbeveiliging, extra isolatie of extra bescherming bij machines. Onze collega’s kunnen u perfect adviseren over de beste oplossing binnen uw bedrijfsruimte.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven