facebook

Hygiënische deursystemen aangepast aan de eisen van uw werkomgeving

Een nauwkeurig afgestelde pendeldeuren, aangepast aan de eisen van uw werkomgeving, is de ideale doorgang voor personen en heftrucks. De pendel deuren sluiten optimaal af tegen tocht en geluid en ze beperken in hoge mate warmte- en koudeverlies.

.Hygiënische deursystemen

Sentho levert en realiseert projecten waar hygiënische deursystemen toegepast moeten worden. De hygiënische deursystemen zijn o.a. pendeldeuren, Kunststof deuren of strokengordijnen

Pendeldeuren voor de hygiënische sector

Een nauwkeurig afgestelde pendeldeuren, aangepast aan de eisen van uw werkomgeving, is de ideale doorgang voor personen en heftrucks. Vooral ruimtes waar intensief verkeer voorkomt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een pendeldeur voor of achterwaarts te openen, of de pendeldeur automatisch te laten sluiten en of er wel of geen doorkijkvenster in de deur moet komen. De pendel deuren sluiten optimaal af tegen tocht en geluid en ze beperken in hoge mate warmte- en koudeverlies.

Pendeldeuren aangepast aan de werkomgeving

Sentho b.v. heeft verschillende pendel deuren in haar assortiment die aangepast worden op alle werkomgevingen grofweg in de hygiënische sector. In een Food omgeving bijvoorbeeld is hygiëne uiterst belangrijk. Onze hygiënische Pendeldeuren voldoen daarom aan de hoogste hygiënische (HACCP) standaarden en zijn gemaakt van materialen die geschikt zijn om dagelijks te reinigen. En zo heeft iedere werkomgeving weer zijn eigen hygiënische of persoonlijke eisen waar Sentho de juiste pendeldeuren en totaalplaatje bij vindt.

Voordelen van Sentho Pendeldeuren:

  • Leverbaar in Polycarbonaat of PVC
  • Makkelijk in gebruik
  • Veilig in gebruik
  • Automatisch sluiten of op veerkracht
  • Sluitkracht is in te stellen aan uw wensen
  • Dankzij robuuste kwaliteit een lange levensduur
  • Sterke en vlakke Polyflex dankzij weefselversteviging in het deurblad.
  • Zeer geschikt voor industrieel gebruik

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

Duurzaam en flexibel

Duurzaam en flexibel

Fiber Reinforced Polyester

Fiber Reinforced Polyester

Geen ruimteverlies

Geen ruimteverlies

Maximaal hygienisch

Maximaal hygienisch

Schimmel- en bacteriewerend

Schimmel- en bacteriewerend

Slagvast

Slagvast

Thermisch stabiel

Thermisch stabiel

Water- en vuilafstotend

Water- en vuilafstotend

Meer informatie of advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

 

 

Strokengordijnen

Strokengordijnen worden veel toegepast in hygiënische ruimtes, in ruimtes waar vraag is naar een flexibele afscheiding. Alle Sentho strookgordijnen bestaan uit een hoogwaardige, helder doorkijkende, robuuste kwaliteit PVC.

Sentho kan per situatie in overleg met de klant de samenstelling en kwaliteit van de stroken gordijnen bepalen. We kunnen o.a. koude vaste kwaliteit voor koel- en vriesruimtes leveren, en speciale geluidswerende uitvoeringen. De strook gordijnen die we aanbieden zijn zelf dovend en uitermate geschikt voor de Food – industrie of in ruimtes waar hoge hygiënische eisen van toepassing zijn. We kunnen stroken leveren met een overlapping van 40% tot 100%.