Renovatiepaneel: snel en hygiënisch

Geen directe verlijming mogelijk? Sentho FRP® renovatiepaneel biedt de oplossing.

Het Sentho FRP® renovatiepaneel is dé ideale oplossing als de ondergrond niet geschikt is voor directe verlijming. Bijvoorbeeld als er vocht in de wand zit of als de ondergrond niet vlak is. Het Sentho FRP® paneel van 2,3 mm is fabrieksmatig verlijmd op een cementgebonden plaat. Hierdoor wordt uw wand op eenvoudige wijze vlak en vormt vocht in de wand geen probleem in de toekomst.

 

Desley
Meer weten? Neem contact met ons op:

Specificaties renovatiepaneel

Sentho FRP® renovatiepaneel is een 2,3 mm SenthoFRP® dat fabrieksmatig is verlijmd op een cementgebonden plaat, Fermacell. Fermacell is vochtwerend en ideaal voor het gebruik in natte ruimtes. Het renovatiepaneel heeft een totale dikte van 11,3 mm. Door de Fermacell is dit paneel bijna onbrandbaar en dus brandvertragend. Het paneel heeft een afmeting van 2500 x1200 mm en is glad of met structuur.

U bespaart ook nog eens flink op arbeidskosten. Het paneel is namelijk al verlijmd in de fabriek. Montage gaat snel en eenvoudig.

U wilt een Sentho FRP® renovatiepaneel op maat? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Montage en afwerking

De Sentho FRP® renovatiepanelen kunnen wij op verschillende manieren monteren. We kunnen raggelwerk tegen de huidige wanden monteren en daar het renovatiepaneel tegenaan schroeven. Ook kunnen wij het paneel direct tegen de bestaande wand schroeven.

De naden rondom de panelen werken wij af met de tweecomponenten lijmverbinding. Eventuele schroefgaten werken wij weg met Sentho FRP®. Hiermee bent u verzekerd van een net zo strakke afwerking als bij directe verlijming!

Renovatiepaneel sentho
Brochure wanden Sentho

Toepassingen voor wanden Sentho

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven