fastfood haccp

Horeca

Waar voedsel verwerkt wordt is HACCP een must.

Zo garandeert u hygiëne binnen uw bedrijf

Waar met voedsel wordt gewerkt is een HACCP verplicht. Een professionele keuken in o.a. een fastfood restaurant, een horeca gelegenheid of een hotel, vormen hierop geen uitzondering. Dit Hazard Analysis and Critical Control Points document bestaat uit een inventarisatie van de risico’s op het gebied van voeding. Aan bod komen micro bacteriële risico’s (bacteriën, schimmels, etc.), fysische risico’s (glasscherven, houtsplinters, ed.) en chemische risico’s (bestrijdingsmiddelen, dioxines). In een professionele keuken liggen deze drie risico’s altijd op de loer. Deze eetgelegenheden bieden nog een extra uitdaging: het is vaak druk en er dient snel gewerkt te worden. Hierbij mag de hygiëne natuurlijk niet in het geding komen. Met onze hulp zorgt u ervoor dat de hygiëne te allen tijde gewaarborgd blijft.

Fastfood keten renovatie sentho

Referenties

Hoe kan Sentho u van dienst zijn?

De kwaliteit en naleving van de hygiëne verschilt sterk bij een professionele keuken onderling. Sommige keukens profiteren van de kennis en faciliteiten van een grote holding, maar anderen moeten het helemaal zelf doen. Ook aan hen worden echter dezelfde eisen gesteld. Wij zien het als onze taak om hierbij te helpen. Wij doen meer dan slechts de benodigde spullen leveren. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitvoerige expertise kunnen wij optreden als een partner met wie u kunt sparren en die u om advies kunt vragen. Wij dragen zorg voor begeleiding, implementatie, installatie en nazorg.

keurmerk haccp ehedg brc vca

Ben je op zoek naar hygiënische afbouw voor jouw fastfood restaurant, bijvoorbeeld omdat je gaat verbouwen of een nieuw pand gaat betrekken, neem dan contact met ons op. Wij leveren maatwerk en kunnen daarom een plan op maat, met een bijbehorende op maat gemaakte offerte leveren zodat je de ideale oplossing krijgt. Wij staan je graag bij met advies en realisatie.

Offerte aanvraag

ziggy accountmanager binnendienst
Bent u op zoek naar hygiënische oplossingen?

Vragen? Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 17:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.
Telefoon: +31 (0) 85-4830920
Email: info@sentho.nl

De voordelen van onze hygiënische afbouwproducten

Wij kunnen elke professionele keuken van dienst zijn met een breed aanbod aan hygiënische afbouwproducten, waarmee wanden, plafonds, vloeren, kozijnen en deuren HACCP-proof kunnen worden gemaakt. Voor al onze producten gelden de volgende voordelen:

  • Optimale hygiëne
  • Eenvoudige reiniging
  • Een antistatisch oppervlak waaraan vuil niet hecht
  • Bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen
  • Geen corrosie of roestvorming
  • Geen geurabsorptie
  • Slag- en stootvast
  • Water en vuilafstotend
  • Brandveiligheid behoort tot de mogelijkheden
  • Bacterie- en schimmelwerend
  • Duurzaam en flexibel
  • Eenvoudige montage

Een visuele greep uit onze referenties

Om u een impressie te geven wat Sentho voor u kan betekenen, hieronder enkele project gerelateerde foto’s.

Wasgedeelte horeca sentho
Zijaanzicht horeca keuken sentho
Afwaskeuken horeca wonderboard sentho
De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven