Sentho_bouwen en ontwikkelen

Onderhoudscontract SCCP

U bent op zoek naar een preventieve oplossing voor uw voedselveiligheid. U sluit al een onderhoudscontract bij ons af vanaf € 9,95 per dag!

Eén van de belangrijkste aspecten binnen de voedingsmiddelenindustrie is hygiëne én voedselveiligheid. Wanneer regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd aan uw wanden en plafonds, blijft niet alleen uw productieruimte veilig, ook het productieproces blijft gewaarborgd. U regelt dit eenvoudig met een onderhoudscontract, SCCP.

Of het nu gaat om de productie van kaas, vlees, vis of het verpakken van groenten, overal worden hoge eisen gesteld aan hygiëne en kwaliteit. Om de voedingsmiddelenindustrie te ondersteunen heeft Sentho een eigen, uniek onderhoudscontract geïntroduceerd. Een preventief, hygiënisch onderhoudsplan.

Sentho Critical Control Prevention
Wij ondersteunen u graag om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen op het gebied van hygiëne. Een onderhoudscontract van Sentho geeft u daarbij de garantie, dat wij vroegtijdig, kritische punten en gevaren kunnen constateren. Hiermee ondervangt u het ontstaan van bacteriën, zoals listeria en salmonella. Dit werkt kostenbesparend. Door vroegtijdig te repareren voorkomt u immers grotere problemen.

Voedselveiligheid
Wij bieden u een compleet overzicht van uw productieomgeving. Eventuele aandachtsgebieden brengen wij in kaart, die u vervolgens kan overleggen met de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. U laat hiermee zien, dat er aandacht is voor hygiëne binnen uw bedrijf en dat u werkt aan een hygiënische veilige omgeving. Bovendien kunt u dit overzicht 24/7 inzien, in onze klantenportal. Zo houdt u eventuele renovaties in het oog!

Ervaring
Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatieprojecten in de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast hebben wij een landelijke dekking met deskundige en ervaren monteurs.

Veiligheid
Veiligheid voor mens en milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Onze monteurs zijn allemaal in het bezit van een VCA certificaat en de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor gebruik tijdens de werkzaamheden.

Voordelen onderhoudsplan SCCP

  • Minder problemen door preventief onderhoud
  • U weet van tevoren wat het jaarlijkse onderhoud kost
  • Kwaliteit van het onderhoud is hoog

Online klantportal

Nieuw is ons online klantenportal. Hierin kunt u uw onderhoudscontract 24/7 beheren.
U kunt uw onderhoudscontract hier online inzien.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven