facebook

.OVER SENTHO

Sentho is uw rechterhand, adviseur en uitvoerder voor complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten waar hygiëne, vloeistofdichtheid en/of isolatie van verwerkingsruimten belangrijk zijn.

WIE WE ZIJN

Sentho is uw rechterhand, adviseur en uitvoerder voor complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten waar hygiëne, vloeistofdichtheid en/of isolatie van verwerkingsruimten belangrijk zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de montage van hygiënische, isolerende wandsysteem en plafondsysteem. Onze systemen worden met name toegepast in voedselbereidingsruimten binnen de food-, horeca- en zorgsector en lenen zich ook uitstekend voor toepassing in opslag- en distributieruimten, autowasstraten, showrooms en koeltechnische ruimtes.

ONZE MISSIE

Sentho wil als bouwbedrijf voor hygiënische productieruimtes markleider blijven en koploper zijn in de ontwikkeling van de nieuwste technieken en technologieën hiervoor.

ONZE VISIE

Hygiënische praktijkruimtes voorzien van onze wanden, plafonds, plinten en putten zowel nationaal als internationaal.

WAT BIEDEN WE

Met de FRP systemen van Sentho kunt u op een eenvoudige, betaalbare en efficiënte wijze uw bedrijfsruimten laten bekleden of renoveren. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwerken en monteren van afbouwsystemen conform de EU normen en de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA ). Montage geschiedt volgens de VGM normen (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Onze systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

WAT WE DOEN

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Elke situatie wordt vakkundig beoordeeld. Nadat wij de bestaande situatie hebben geïnventariseerd, zullen wij onze bevindingen met u evalueren en u van een gedegen advies voorzien. Van advies tot realisatie. Het gehele project kunnen wij u uit handen nemen. Indien gewenst kunnen wij een project ook voorzien van massieve RVS stootplinten.

WIJ,

• treden op als adviseur en projectbouwer in alle branches
• luisteren en kijken naar de wensen en behoeften van de klant
• bieden een gedegen advies
• ontzorgen door het project van a tot z te regelen
• maken gebruik van hoogwaardige vernieuwende producten
• beschikken over uitgebreide kennis van voedselverwerkende bedrijven
• hebben klanttevredenheid altijd voorop staan

ONS TEAM

Sentho bestaat uit een team van enthousiaste professionals die samen werken aan hygiënische oplossingen voor verschillende toepassingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar om u te adviseren of uw vragen te beantwoorden.

LOCATIES

Wij adviseren, ontzorgen en realiseren renovatie en nieuwbouwprojecten in Nederland en België met hygiënische afbouwproducten. Van hygiënische wanden die moeten voldoen aan de HACCP-richtlijnen van het productieproces tot aan hygiënische stootplinten en aanrijdbeveiliging voor het beschermen van de wanden tegen heftruck of andere zware voertuigen. Kortom, een totaalpakket aan hygiënische afbouwmaterialen waarbij wij de installatie ook verzorgen. Neem contact op voor meer informatie.

BEKIJK ONZE VIDEO

Heeft u vragen?

Wij staan iedere werkdag, van 8:00 tot 18:00 uur, paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Bel of mail ons:
Telefoon: +31(0)85-4830920
Verkoop: +31 (0) 85-4830920
info@sentho.nl

Linie 23
5405 AR Uden

Sentho op beurs

Laat uw gegevens achter

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.