Over Sentho

Over Sentho

  • Van advies tot realisatie in detail uitgewerkt
  • Jarenlange ervaring
  • Wij ontzorgen

Wie zijn wij

Wij zijn gespecialiseerd in de montage van hygiënische, isolerende wand- plafondsystemen. Onze systemen worden met name toegepast in voedselbereidingsruimten binnen de food-, horeca- en zorgsector en lenen zich ook uitstekend voor toepassing in opslag- en distributieruimten, autowasstraten, showrooms en koeltechnische ruimtes. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van SDS afvoerputten en goten en PPS/kunststof aanrijdbeveiliging. 

Onze missie

Sentho wil als bouwbedrijf voor hygiënische productieruimtes marktleider blijven en koploper zijn in de ontwikkeling van de nieuwste technieken en technologieën hiervoor.

Sentho_missie
Sentho_visie

Onze visie

Hygiënische praktijkruimtes voorzien van onze wanden, plafonds, plinten en putten zowel nationaal als internationaal.

Wat bieden we

Met de FRP systemen van Sentho kunt u op een eenvoudige, betaalbare en efficiënte wijze uw bedrijfsruimten laten bekleden of renoveren. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwerken en monteren van afbouwsystemen conform de EU normen en de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA ).

Montage geschiedt volgens de VGM normen (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Onze systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. “

Wat we doen

Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Elke situatie wordt vakkundig beoordeeld. Nadat wij de bestaande situatie hebben geïnventariseerd, zullen wij onze bevindingen met u evalueren en u van een gedegen advies voorzien. Van advies tot realisatie. Het gehele project kunnen wij u uit handen nemen. Indien gewenst kunnen wij een project ook voorzien van massieve RVS stootplinten.

Wij,

  • treden op als adviseur en projectbouwer in alle branches
  • luisteren en kijken naar de wensen en behoeften van de klant
  • bieden een gedegen advies
  • ontzorgen door het project van a tot z te regelen
  • maken gebruik van hoogwaardige vernieuwende producten
  • beschikken over uitgebreide kennis van voedselverwerkende bedrijven
  • hebben klanttevredenheid altijd voorop staan

Resultaten

Overal bereikbaar

Wij adviseren, ontzorgen en realiseren renovatie en nieuwbouwprojecten in Nederland en België met hygiënische afbouwproducten. Van hygiënische wanden die moeten voldoen aan de HACCP-richtlijnen van het productieproces tot aan hygiënische stootplinten en aanrijdbeveiliging voor het beschermen van de wanden tegen heftruck of andere zware voertuigen. 

Bekijk onze locaties

Op locaties
kwaliteit-logos

Kwaliteit, veiligheid en milieu

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwerken en monteren van afbouwsystemen conform de EU normen en de normen van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA ). Montage geschiedt volgens de VGM normen (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Onze systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven