FRP systeemplafond_4

Nood(t)zakelijke renovatie bij ISO-gecertificeerd bedrijf

Bij een van de grootste notenverwerkers van Nederland hebben we een omvangrijke renovatie afgerond. De wanden en het plafond waren dringend toe aan vernieuwing na intensief gebruik en reiniging.

Problemen met RVS stootplaten: Een broeinest voor bacteriën
Vaak worden de onderkanten van wanden voorzien van RVS stootplaten om schade aan sandwichpanelen te verhullen. Dit leidt echter tot problemen, zoals het voortdurend moeten controleren en vervangen van de siliconenkitnaden, die bacteriegroei bevorderen. Wanneer we deze platen verwijderen, zien we schokkende beelden van waterophoping achter de platen, wat een broeinest vormt voor bacteriën zoals salmonella en listeria.

Innovatieve oplossingen met Sentho FRP renovatiepanelen
Om deze problemen aan te pakken, hebben we Sentho FRP renovatiepanelen en directe verlijming toegepast. Hierbij zijn de verbindingen met onze unieke 2-componenten verbinding afgewerkt, wat schimmels geen kans geeft en duizenden euro’s aan onderhoudskosten bespaart. Door het gebruik van Sentho FRP zijn RVS stootranden overbodig, wat niet alleen de schoonmaakkosten vermindert, maar ook een extra besparing van 30% oplevert dankzij het gebruik van minder schoonmaakmiddel.

Nieuw Sentho systeemplafond met FRP systeemplafondtegels
Het oude plafond is volledig vervangen en voorzien van een nieuw Sentho systeemplafond met FRP systeemplafondtegels, wat een verbetering betekent ten opzichte van de oude gipsvinyltegels die vuil aantrokken en lastig schoon te maken waren.

Deze ingrijpende renovatie is snel en efficiënt uitgevoerd door ons ervaren team van monteurs.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven