Renovatiepaneel Sentho

Sentho renovatiepanelen voor wandrenovatie in België

Bij een beursgenoteerd bedrijf in België, dat al sinds 2015 een trouwe partner is van Sentho, is opnieuw een indrukwekkende renovatie uitgevoerd. Sentho voert elk kwartaal inspecties uit om de staat van wanden, plafonds en deuren te controleren. Hierdoor kan de klant zich concentreren op voedselproductie, terwijl wij onze expertise inzetten. Als dé expert in hygiënische afbouw voor renovatie en nieuwbouw bieden wij een ongeëvenaarde service.

Roest vormde een grote uitdaging bij dit bedrijf. Door langdurige blootstelling aan water en zout was de coating van de panelen ernstig aangetast. Het staal was door en door aangetast. Directe verlijming was daardoor niet mogelijk, maar gelukkig boden onze renovatiepanelen de oplossing.

Veeleisend
Vanwege talrijke uitsparingen voor leidingwerk, obstakels en deuren was het een behoorlijk bewerkelijke klus om de panelen precies op maat te zagen en om naden tot een minimum te beperken. De naden zijn achteraf zorgvuldig afgewerkt met onze unieke 2-componenten epoxy. Hierdoor is alles waterdicht afgesloten. Doordat de epoxy uithardt, krijgen schimmels en bacteriën geen kans om zich te nestelen, wat bij siliconenkit wel kan gebeuren. Daarom is de keuze voor 2-componenten epoxy veel duurzamer dan siliconenkit, die afhankelijk van de schoonmaakintensiteit na 3 jaar vervangen moet worden.

Slagvast
Dankzij de fabrieksmatige verlijming van onze renovatiepanelen is de slagvastheid ten opzichte van een sandwichpaneel aanzienlijk sterker. Hierdoor kan een ruimte snel en efficiënt worden gerenoveerd met minimale downtime. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor renovatie in uw bedrijf.

Breedste programma, one-stop-shop
Ons assortiment is zo uitgebreid dat wij u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van renovatie of nieuwbouw:

  • Wand- en plafondoplossingen met Sentho FRP
  • Snelloopdeuren, pendeldeuren, koel- en vriesdraai- en schuifdeuren
  • Sandwichpanelen met voedselveilige coating of Sentho FRP
  • Roestvrijstalen afwatering
  • Prefab stootplinten en RVS betongevulde palen of beugels

Sentho Hygiënische Afbouwprojecten, uw partner voor de toekomst!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven