Hygiënisch systeemplafond

Uw plafond weer als nieuw met de systeemplafondtegel

Een systeemplafond is een verlaagd plafond. Het plafond hangt dus lager dan het oorspronkelijke plafond. Wij plaatsen het systeemplafond onder het bestaande plafond. Na het installeren van een raster worden de Sentho FRP tegels erop gelegd. De tegels liggen los op het raster.

Ruimte boven systeemplafond blijft niet onbenut!
Deze ruimte wordt gebruikt voor leidingen, zoals elektriciteit, verwarming, installatie, ventilatie en riolering. Een groot voordeel van een systeemplafond is dat de tegels gemakkelijk vervangen, verwijderd, omhoog geduwd en teruggelegd kunnen worden.

 

Desley Nusselein
Meer weten? Neem contact met ons op:

Sentho FRP® systeemplafondtegel

De Sentho FRP® plafondtegels plaatsen wij tegen het oude systeemplafond. Hierdoor is uw plafond binnen een handomdraai weer als nieuw. Oude plafonds die vocht en vuil aantrekken, vervangen wij gemakkelijk vervangen met deze plafondtegels. De tegels absorberen geen geuren, zijn bacterie- en schimmelwerend en bovendien bestand tegen variërende temperaturen, corrosie, roest en schoonmaakmiddelen. De unieke structuur op onze plafondtegels zorgt ervoor dat het water, vuil en bacteriën, gemakkelijk afvoert. Hierdoor hebben de plafondtegels aantoonbaar minder hechting. Uitermate geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie waar u te maken hebt met de HACCP normen. Onze plafondtegels zijn gekleurd tot in de kern.

De Sentho FRP® systeemplafondtegels hebben wij in verschillende maten, brandklasses en kleuren. Glad of gestructureerd.

Sentho hygiënisch systeemplafond
Brochure plafonds Sentho

Toepassingen en gebruik van plafondsystemen

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven