wanden na 1

4 miljoen pakjes pasta door Sentho gemaakte ruimte

Het Pasta Gilde staat bekend om zijn hoogwaardige premium pasta. Ze gebruiken zorgvuldig geselecteerde bloem uit Italië en streven naar perfectie zonder winstoogmerk. Sinds hun oprichting in februari 2023 zetten ze zich in om armoede te bestrijden door pasta te schenken aan voedselbanken. Voor elk verkocht pak premium pasta doneren ze een pak.

Renovatie van houten wanden naar voedselveilige omgeving met Sentho FRP-panelen
In december 2023 ontvingen we een verzoek om een ruimte te renoveren. De ruimte had houten wanden, wat ongeschikt is voor voedselproductie. Hout is niet direct geschikt voor verlijming met onze Sentho FRP-panelen vanwege vocht en risico op schimmels. Om dit te omzeilen, creëerden we een basis van watervaste vezel gebonden platen. Ook renoveerden we meerdere kolommen in de ruimte. De vloer bleef onbehandeld, maar we werkten de overgang van wand naar vloer af met onze unieke kunststof afwerkplint, hygiënisch en kosteneffectief.

Sentho FRP 2,3 mm voor directe verlijming
Ons FRP-wandpaneel is van onschatbare waarde bij Het Pasta Gilde. Dankzij de antistatische eigenschappen wordt bloem niet aangetrokken, wat het schoonmaken vereenvoudigt en het risico op schimmelgroei vermindert, wat bijdraagt aan de voedselveiligheid. Deze eigenschappen zijn essentieel voor een optimale werkomgeving in de voedselverwerkende industrie. Sentho heeft ook bij dit speciale project actief meegedacht en geholpen de kosten te verlagen, zodat er meer middelen beschikbaar waren om de samenleving te ondersteunen.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven