Renovatiepaneel_Sentho

Volledige wandrenovatie bij vleesverwerker

De afgelopen week leverde Sentho opnieuw diverse projecten op in verschillende sectoren. Waaronder een visverwerker, een restaurant, een bakkerij en een grote industriële vleesverwerker. Bij de vleesverwerker waren de wanden na de bouw onbehandeld en niet beschermd. Hierdoor kregen vocht, roest en schimmel vrij spel. Directe verlijming was niet mogelijk, dus werden onze slimme renovatiepanelen ingezet. Deze panelen worden naast verlijming ook geschroefd, waardoor ze stevig tegen de ondergrond worden gemonteerd.

Geen downtime
Ondanks de renovatie kon de productie gewoon doorgaan, zonder gevaar voor de voedselveiligheid. Alles werd zorgvuldig afgedekt en het zagen van de panelen gebeurde op een speciaal aangewezen plek. Uiteraard om te voorkomen dat zaagafval een gevaar zou vormen in de productieruimte. Dit soort projecten vergt extra aandacht van ons montagepersoneel om fouten te voorkomen.

Unieke eigenschappen maken het verschil
Onze renovatiepanelen zijn niet alleen hygiënisch, maar ook slagvast dankzij de unieke fabrieksmatige verlijming op het basismateriaal. Hierdoor creëren we stabiele panelen die met blinde bevestiging goed te monteren zijn op natte ondergronden en roestige panelen waar de foodsafe coating is aangetast.

Laat uw wandrenovatie over aan de experts van Sentho!
Ontdek zelf de kracht van Sentho’s innovatieve renovatieoplossingen voor wanden. Met onze panelen en deskundige montageservice kunt u rekenen op een duurzame en hygiënische wandafwerking, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw renovatieproject te bespreken en samen een oplossing op maat te vinden.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven