Prefab beton RVS plint_1

De beste oplossing voor de voedingsindustrie: Prefab beton/ RVS plinten

In de wereld van de voedingsmiddelenindustrie is roestvrijstalen aanrijdbeveiliging een bekend fenomeen. Veel productiebedrijven waarmee we in aanraking komen, hebben deze in hun productieruimtes om schade aan wanden te voorkomen. Vaak zien we gestorte plinten in het werk terugkomen. Hierbij wordt een RVS profiel op de vloer gemonteerd en vervolgens volgestort met beton. Echter, na het storten van het beton en tijdens het droogproces, merken we krimp op en gebrek aan hechting tussen het RVS, het beton en de wand. Dit creëert holle ruimtes binnen en achter de plint, waar water, vuil en mogelijke problemen zich op termijn kunnen ophopen. Deze holle ruimtes kunnen een broedplaats worden voor bacteriën en schimmels.

Prefab beton/RVS plintenoplossing
Onze prefab beton/RVS plintenoplossing heeft zich door de jaren heen bewezen als het ultieme antwoord. Dankzij ons gepatenteerde systeem, dat 100% hechting tussen het RVS en beton garandeert, elimineren we deze holle ruimtes. Bovendien is het beton dat we gebruiken versterkt met glasvezels, waardoor het hogere en zwaardere impact kan opvangen in vergelijking met normaal beton. Ons uitgebreide assortiment aan hoogtes en diktes verzekert de perfecte pasvorm voor elke situatie. In gevallen van intensief verkeer in productieruimtes is het ook mogelijk om de plinten extra te verankeren met chemische bevestiging. Deze plinten zijn geschikt voor zowel #nieuwbouw als #renovatieprojecten en zijn beschikbaar met een massieve basis of een uitsparing. Bij plinten met een uitsparing kan na installatie bijvoorbeeld een prachtige ucrete vloer met ingebedde plint worden toegevoegd door onze partners bij Ruys Groep.

Duizenden kilometers aan plinten gingen u voor!
Elke week leveren we vol trots weer een succesvol project met onze plintoplossingen op. Bijvoorbeeld bij Amixo in Tilburg hebben we een productiegebied uitgerust met ons model P20V2. Deze prefab plint is uitstekend ontworpen om wanden te beschermen tegen standaard karren, palletwagens en trolleys. De prefab plinten hebben ook prefab binnen- en buitenhoeken.

Contact
Benieuwd naar onze plintoplossingen? Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Laten we de bescherming van uw faciliteiten naar een geheel nieuw niveau tillen!

 

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven