Sentho prefab plinth solutions

Sterke én hygiënische stootplinten

De Sentho RVS prefab stootplinten zijn sterk en hygiënisch. Twee onmisbare aspecten voor de voedingsmiddelen industrie, gezondheidssector en farmaceutische industrie. De unieke combinatie van beton en RVS, aangevuld met een gepatenteerd verbindingssysteem.

 

Niels Burger
Voor direct advies bel:

Certificatie

Voor onze stootplinten gebruiken wij extreem sterk beton met BENOR-certificatie. De betonkern met een wapening van glasvezels en een toplaag van RVS maakt de plint robuust en duurzaam. De plinten beschermen de wand dankzij enen hoge impactweerstand die voor de lange termijn ook zorgt voor een onberispelijke hygiëne.

Plint oplossing_voedingindustrie
Prefab plinth_Sentho

Voor iedere situatie een oplossing

De stootplinten komen in diverse diktes en hoogtes en zijn beschikbaar met een afgewerkte voet of met een speciale sparing. De speciale sparing zorgt ervoor dat er een mogelijkheid is om een epoxy vloerplint in te smeren. Hierdoor creëer je een waterdichte oplossing en hygiënische afwerking. Doordat de plint uit prefab is gemaakt zijn situaties in uw productieruimte ook op later termijn aanpasbaar. De speciale verlijming van de plint tegen de wand zorgt voor een waterkering waardoor vuil en bacteriën niet de kans krijgen om achter de plint langs te lopen.

Folder prefab betonplinten

Toepassingen en gebruik van prefab betonplinten

Contactformulier

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven