Hygiënische wanden

Sentho creëert hygiënische ruimte bij Vistaria Schaap

In 1999 kregen Johan, Wijm en José Schaap de kans om een prachtige viswinkel te runnen in Almelo. Na een volledige vernieuwing van de winkel in 2011 was het nu tijd om de verwerkingsruimte aan te pakken. Sentho, expert in hygiënische wandoplossingen, werd ingeschakeld om de wanden te beoordelen en advies te geven voor de renovatie.

Vispassie in de genen: het verhaal van Vistaria Schaap
Het werken met vis zit deze ondernemers in het bloed, aangezien ze allen uit het vissersdorpje Spakenburg komen. Wijm werkt al sinds haar jeugd “in de vis”, terwijl Johan zijn eigen visfileerderij had, voordat ze de winkel begonnen. Ook dochter José draait al jaren mee in het familiebedrijf. Aangezien ze nog steeds in Spakenburg wonen, op slechts 200 meter afstand van de visgroothandels, rijden ze dagelijks langs om de allerbeste en meest verse vis naar Almelo mee te nemen!

Verbetering van de wanden met Sentho FRP-panelen
De muren waren gemetseld en hadden een coating/verflaag, terwijl een deel betegeld was. Gelukkig konden we na nauwkeurige metingen ter plaatse onze Sentho 2,3 mm FRP-panelen rechtstreeks erop verlijmen. Zo behouden we de stevigheid van de bestaande muur, wat belangrijk is voor eventuele impacts van karren tegen de muur. Bovendien minimaliseren we ruimteverlies dankzij de directe verlijming. Na 2 dagen buffelen kregen onze monteurs Hinko en Maaike die al meer dan 30 jaar onze platen verwerken in de voedselverwerkende industrie. Deze twee toppers weten exact wat ze moeten doen en zijn daarom ook heel blij met hun aanwezigheid in ons team! Dat mag ook wel eens gezegd worden.

Het resultaat? Een prachtige ruimte waarin Vistaria Schaap haar klanten kan blijven verwennen met de lekkerste en meest verse vis, gepresenteerd met de hoogste normen voor hygiëne en kwaliteit.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven