Wij hebben al tal van prachtige projecten mogen afronden op het gebied van renovatie of nieuwbouw van een hygiënisch wandsysteem, plafondsysteem en vloeren. Alle oplossingen vanuit Sentho voldoen aan de HACCP-richtlijnen die een bedrijf opstelt betreft het besmettingsgevaar voor de productie van producten. De projecten waar wij mee te maken krijgen worden steeds omvangrijker, waardoor het bestaande FRP assortiment niet meer uitstekend aansluit aan de vraag. 

Hier speelt onze leverancier FRP goed op in. Door goed te luisteren naar de markt en de eindgebruiker zijn er steeds weer ontwikkelingen en innovaties van het FRP assortiment waardoor wij steeds betere kwaliteit kunnen bieden. Ook kwantiteit wordt steeds eenvoudiger om het te monteren.

Grote FRP polyester rollen voor wandsysteem

FRP rolFRP FRP Polyesterplaten zijn 2,3mm dikke platen die wij veelvuldig toepassen op wanden en plafonds met behulp van directe verlijming of verbindingsprofielen. Bij grote projecten is het echter jammer dat de panelen enkel in standaard afmetingen werden geleverd. Hierdoor kreeg je veel verbindingen tussen de panelen. FRP heeft hierop ingespeeld met de FRP polyester rol. Bij deze aaneengesloten rol, dat 200m1 bevat aan FRP polyesterplaat, is het enkel noodzakelijk om de verbinding in de breedte te monteren. De hoogte inwerken kan nu eenvoudig zonder naden of verbindingsprofielen.

Grotere plafondpanelen 

FRP plafondsysteemNaast de FRP polyester rollen heeft FRP ook het plafondsysteem assortiment uitgebreid. hygiënische, slagvaste, onderhoudsarme, vochtbestendige en vuilwerende systeemplafonds zijn nu ook verkrijgbaar in grotere universele maten. Naast de 595 x 595mm hebben wij nu ook 595 x 1195 mm afmetingen. Deze nieuwe afmetingen zullen tevens leverbaar zijn met de brandklasse Bs2d0.

 

Bezig met plannen voor een nieuwbouw of renovatie?

Wij adviseren, ontzorgen en realiseren nieuwbouw of renovatie projecten van start tot finish. Wij zijn erg flexibel en weten dat ten aller tijden de productie zo min mogelijk stil moet liggen, dit kost geld! Daarom kunnen wij in een relatief snel tijdsbestek gehele afbouwprojecten afronden. Geïnteresseerd? Of benieuwd naar ons kunnen? U kunt altijd contact opnemen voor een gratis intake gesprek.

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven