Joannusmolen_3

🚀 Sentho Isolatiepaneelbouw maakt een vliegende start! 🚀

Nu we de helft van 2023 hebben bereikt, hebben veel bedrijven al de voordelen ontdekt van bouwen met Sentho isolatiepanelen. Iedereen kent ons van onze glasvezelversterkte polyester panelen, ook wel: Sentho FRP, en ons uitgebreide assortiment aan hygiënische wanden, plafonds, afvoersystemen, aanrijdbeveiliging en deuren. Het uitbreiden naar stalen sandwichpanelen en isolatiebouw was voor ons een logische stap. Verschillende Sentho koel- en vriescellen zijn al operationeel. Inmiddels hebben we een Box-in-Box oplossing in ontwikkeling die bijna klaar is voor oplevering.

Box-in-Box met isolatiepanelen
Onze vaste partner, Joannusmolen, gevestigd in Cuijk, had ons eerder al het vertrouwen gegeven om een grote Box-in-Box met isolatiepanelen te bouwen. Dankzij interne veranderingen in productie en routing heeft Pepijn Thonissen opnieuw voor ons gekozen. Joannusmolen, opgericht in 1982, staat bekend om haar heerlijke biologische producten. In de loop der jaren is Joannusmolen uitgegroeid tot een internationale producent van eerlijke biologische goederen. Bij Joannusmolen dragen ze bij aan een betere wereld – de lichten gaan uit bij zonsondergang, afval wordt gescheiden en kartonnen verpakkingen worden gemaakt van duurzaam hout. De koeien van Joannusmolen lopen nog gewoon lekker rond buiten in de wei en hun granen zijn vrij van bestrijdingsmiddelen! 100% natuurlijke en duurzame bedrijfsvoering. Als je aan duurzaamheid denkt, denk je automatisch aan Sentho en ons milieuvriendelijke hygiënische afwerkingsprogramma.

Ontzorgen van A tot én met Z
Ook de snelloopdeuren hebben we aangepakt, verplaatst en nieuwe geïnstalleerd. Compleet ontzorgen, daar houden wij van!

Sentho werkt door
Voor en tijdens de bouwvak staan er nog een aantal grote projecten op de planning voor oplevering. Bijvoorbeeld voor isolatiebouw, maar ook grote renovaties met onze Sentho FRP. We zeggen dan wel bouwvak, maar eigenlijk kennen wij dat woord niet. Wij werken namelijk gewoon door, zodat producties doorkunnen draaien en de klant zo weinig mogelijk downtime heeft. Daar waar andere stoppen, gaan wij verder, ook tijdens vakanties!

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven