Sporthal de Looijerij

Sporthal de Looierij te Mill ondergaat grote restauratie

Een stukje geschiedenis wordt nieuw leven ingeblazen! Sporthal de Looierij, het hart van sport en gemeenschap in Mill, onderging een indrukwekkende restauratie. En wij, bij Sentho, zijn trots dat we mochten bijdragen aan deze transformatie in samenwerking met onze opdrachtgever, de gemeente #hetlandvanCuijk.

De Looierij: Een thuis voor gemeenschap en sport
De Looierij heeft door de jaren heen talloze sportverenigingen, waaronder Apollo en MHV’81, verwelkomd en is een thuis geworden voor gemeenschapsactiviteiten. Maar met de tijd waren er dringende vernieuwingen nodig, en de gemeente heeft 370.000 euro toegewezen voor deze grootschalige opknapbeurt. Deze restauratie omvat niet alleen de kleedruimtes, douches en toiletten, maar ook de verblijfsruimten en de sporthal zelf, om te voldoen aan de moderne eisen en behoeften.

Sentho FRP: De ideale keuze voor duurzaamheid en onderhoudsgemak
Sentho FRP is hier de perfecte keuze! In sportfaciliteiten moet duurzaamheid hand in hand gaan met robuustheid en onderhoudsgemak. Onze Sentho FRP-panelen bieden precies dat en meer. Ze zijn hufterproef, gemakkelijk te onderhouden en gaan minimaal 10 jaar mee. Dit past perfect bij het lange termijnplan van de gemeente om uiteindelijk een geheel nieuwe accommodatie te realiseren.

Een snelle en effectieve renovatie met Sentho FRP
De directe verlijming van Sentho FRP met de tweecomponenten voeg is de ideale en snelste oplossing voor renovaties zoals deze. De zaalsportverenigingen kunnen de komende jaren genieten van bijna nieuwe ruimtes, alsof ze in een andere wereld zijn beland.

Wij willen de Gemeente Het Land van Cuijk bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en onze producten. Samen creëerden we een moderne en duurzame sportomgeving voor de gemeenschap!

Bekijk hier de video en ontdek het eindresultaat!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven