MASV_1

Sponsor samenwerking met MASV Arnhem

Sinds 1933 is de volksclub MASV een volledig onderdeel van de Arnhemse gemeenschap, waar sport en saamhorigheid hand in hand gaan. MASV is gegroeid tot een hechte gemeenschap waar iedereen elkaar kent, samen met plezier voetbalt en zich inzet om te winnen of sportief te verliezen.

Onze eigen Desley Nusselein is al jarenlang betrokken bij de club. Toen hij ons vroeg om MASV te ondersteunen, aarzelden we als Sentho geen moment. We vinden het belangrijk om bij te dragen aan de samenleving.

𝗙𝗿𝗶𝘀𝘀𝗲 𝗺𝗮𝗸𝗲-𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗺𝗲𝘁 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗺𝗲 𝗦𝗲𝗻𝘁𝗵𝗼 𝗙𝗥𝗣-𝗽𝗮𝗻𝗲𝗹𝗲𝗻
Onze Sentho FRP-panelen hebben de kleedkamers een frisse make-over gegeven, met duurzame, gemakkelijk te onderhouden oplossingen. De combinatie van grijze en witte panelen creëert een moderne uitstraling die perfect past bij de behoeften van de club. We konden de FRP-panelen gemakkelijk aan het oude metselwerk bevestigen en hebben de buitenhoeken netjes afgewerkt met een mooie RVS-hoek.

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗲𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗼𝗻𝘀 𝘀𝘆𝘀𝘁𝗲𝗲𝗺𝗽𝗹𝗮𝗳𝗼𝗻d
Bovendien hebben we het plafond vernieuwd met ons systeemplafond, waardoor de ruimte niet alleen esthetisch, maar ook praktisch verbeterd is. Voor ons was deze renovatie een kleine klus, maar voor MASV betekende het een grote verbetering waar ze nog vele jaren van kunnen profiteren, en hopelijk veel mooie overwinningen mogen vieren! Als sportieve tegenprestatie zijn er door MASV mooie reclame doeken met ons logo opgehangen!

Met Sentho FRP bieden we niet alleen oplossingen voor de voedselverwerkende industrie, maar ook voor sportverenigingen, dankzij de duurzaamheid, krasvastheid en eenvoudige reiniging van onze panelen.

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven