Keuken renovatie resaurant met sentho

Restaurant Sama Sebo

Restaurant Sama Sebo

Keuken gerenoveerd tijdens horecasluiting

Restaurant Sama Sebo en Sentho B.V. slaan handen ineen, keuken gerenoveerd tijdens horecasluiting.

De horecasluiting t.b.v. de COVID-19 crisis heeft een groot effect gehad op de gehele horeca. Een vervelende situatie kan soms ook zorgen voor een positieve draai die tijdens normale opening moeilijker te realiseren is. Zo heeft Sentho de vraag gekregen of er een oplossing te bedenken was voor de oude tegelwanden in de huidige keuken van Sama Sebo te Amsterdam (gelegen aan de Pieter Cornelisz Hooftstraat). De huidige wanden dateerde van de opening (circa 50 jaar dus!). Voor een keuken uit deze tijd zag het er vrij goed uit wat aangeeft dat er ook destijds vakwerk is geleverd. Er zijn in de loop der jaren natuurlijk veel dingen veranderd, waardoor Sama Sebo nu kiest voor het FRP paneel van Sentho. Glasvezel versterkt polyester verbonden d.m.v. 2-componenten waardoor de wand geheel vloeistofdicht afgewerkt is en daardoor ook makkelijk te reinigen is. Tegelvoegen waar veel vuil achter blijft en in trekt zijn daarmee verleden tijd. Achter de fornuizen zijn in verband met de hitte RVS panelen geplaatst.

Keukenrenovatie

Sebo-Jan Woldringh (mede-eigenaar en zoon van oprichter Sebo Woldringh) over de samenwerking: ‘Het coronavirus bracht ons in de situatie dat we helaas het restaurant moesten sluiten. Omdat we niet graag stilstaan dachten we gelijk aan de nabije toekomst. Een mooi moment om de nodige keukenrenovatie eindelijk doorgang te laten vinden zodat we wanneer de situatie het toe laat weer iedereen kunnen voorzien van de door ons nagestreefde kwaliteit. We hebben contact gezocht met Sentho en zij hebben op locatie een advies uitgebracht en samen doorgelopen wat er van ons verwacht werd mochten we samen tot een opdracht komen. Binnen 1 week na het eerste contact waren de monteurs al op locatie. Dankzij het intensieve contact tussen de projectmanager van Sentho en ons is alles gestroomlijnd verlopen en beschikken we weer over een keuken die voldoet aan de eisen van deze tijd. Kortom een super samenwerking!’

Liever direct contact?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.
Oudste Indonesisch specialiteiten restaurant

Restaurant Sama Sebo is het oudste Indonesisch specialiteiten restaurant van Nederland.
Kom langs voor een lunch, diner of lekkere neut. In de keuken staan alleen koks met Javaanse roots. Zij weten als geen ander ‘hoe het eigenlijk heurt’. Concessies aan originele gerechten, no way. Vergeet die Nasi Goreng die je zelf thuis in elkaar flanst. Verwacht streekgerechten als gado-gado, een uitgebreide rijsttafel of stel je eigen (non-)vega maal samen. In rap tempo, zeg 5-10 minuten, serveert de in batik geklede ober het voor je uit. Hoe fijn is dat als je goede trek hebt! De Indonesische keuken is er één van de voorbereiding. Bij de bestelling worden alleen nog de puntjes op de ‘i’ gezet. Maak je echter geen zorgen over de versheid, want die is dik in orde. (Window)shopse in de P.C. en binnenkort zien ze je graag bij Sama Sebo!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven