Koelewijn_Sentho

‘Vette’ renovatie bij Koelewijn’s Haringinleggerij Bunschoten

Haring is een vette vis en Sentho realiseert ‘vette’ renovaties. Visverwerkende productieruimtes zijn vaak onderhevig aan veel vocht, zout en vet. Dit kan nadelige gevolgen hebben als een ruimte is opgebouwd uit stalen sandwichpanelen met een coating. De coating raakt door het gebruik beschadigd, wordt aangetast door het zout en dit zorgt vaak voor problemen als roest en corrosie. Voordeel met ons Sentho FRP is dat het juist uitermate geschikt is voor deze ruimtes en deze omstandigheden.

Topkwaliteit
Niet voor niets benaderde Koelewijn’s Haringinleggerij (inmiddels een vaste partner) om één van de productieruimtes te renoveren en daarmee naar een hoger niveau te tillen. Koelewijn bestaat al sinds 1931. Begonnen met een transportfiets, maar al snel over naar een vrachtwagen. Nu een wereldwijde speler met een hondertal mensen, die dagelijks met zorg een prachtig product maken. Koelewijn stelt zeer strenge eisen aan haar product en daardoor staan zij bekend om topkwaliteit en service!

Renovatie met Sentho FRP
De renovatie moest ervoor zorgen dat de ruimte weer fabrieksnieuw werd. De huidige sandwichpanelen waren beschadigd en ook de betonnen stootplint was nodig aan vervanging toe. De ruimte, van meer dan 100 m², is volledig voorzien van ons Sentho FRP. Uiteraard afgewerkt met de unieke 2 componenten epoxy. Hierdoor zijn profielen en siliconenkit overbodig!

Zoals Koelewijn zegt over de vis: ‘al het goede komt uit de zee’, maar qua hygiënische afbouwprojecten … komt het uit Uden!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven