Sentho_Verheijen_kwaliteit

Groots in kwaliteit: Verheijen en Sentho

In het centrum van Sint-Oedenrode vindt u nóg een tevreden klant van Sentho. Het is de winkel van Traiteur – Slagerij Verheijen. Christian Verheijen die, samen met zijn vrouw, eigenaar is, vertelt over zijn bedrijf en over de samenwerking met Sentho. Beiden groots in kwaliteit, ieder in hun eigen branche.

Liefde voor het vak
Al meer dan 60 jaar is de slagerij een begrip in de omgeving. Want waar haal je tegenwoordig nog, eerlijk én ambachtelijk vlees van eigen bodem? Het bedrijf begon destijds als slagerij Van Kesteren. ‘Wij, ik en mijn vrouw, namen het bedrijf in 2001 over’, vertelt Christian enthousiast. ‘Wij werken met liefde voor het vak en dat zie je terug in onze producten’.

Lekker vlees van eigen bodem
Verheijen is een vol ambachtelijk bedrijf. Christian: ‘Dat betekent dat wij hele runderen en halve varkens verwerken. Wij kopen de koeien en varkens in bij één en dezelfde boer. Vervolgens gaan ze naar een slachthuis en daar worden ze op een goede manier geslacht. Als het vlees bij ons aankomt, verwerken onze vleesmeesters de producten op een ambachtelijke wijze, eerlijk en puur. En dat proef je!’ Inmiddels is Verheijen uitgegroeid naar een slagerij én traiteur. ‘Wij beschikken over een grote keuken waar we warme en koude maaltijden, soepen, sauzen en salades bereiden’, vertelt Christian trots. ‘Ook maken wij hier onze vleeswaren (bijna 90) en worstsoorten zelf’.

Sentho: expert in hygiënische wand- en plafondsystemen
In de voedingsindustrie is het van groot belang dat de wanden voldoen aan de HACCP norm. De kunststofpanelen van Sentho zijn ideaal voor bedrijfsruimtes waar hygiëne een belangrijke rol speelt. ‘Toevallig, gaat Christian verder, las ik in een slagersvakblad een artikel over de FRP panelen van Sentho. Aansluitend ontving ik ook nog eens een proefmonster van zo’n paneel via de post. Ik was eigenlijk direct overtuigd van het materiaal en heb contact gezocht met Sentho’. Naast nieuwe wanden wilde Verheijen ook de elektrische bedrading netjes weg laten werken. ‘Dat was geen probleem’, zegt Christian. ‘Eerst heeft de plaatselijke elektricien de bedrading vervangen en omhoog geplaatst. Daarna heeft Sentho alles netjes weggewerkt met wand- en plafondpanelen. Het is nu niet alleen een streling voor het oog, het is goed en gemakkelijk schoon te maken!’

Een aanbeveling waard!
De samenwerking met Sentho voelde voor Christian direct vertrouwd. ‘Ik ben vanaf de offerte tot aan het eindresultaat zeer tevreden. Sentho komt de afspraken na en dat is bijzonder in deze tijd. Ik kan alleen maar zeggen, het is goed geregeld bij Sentho’. Christian wil Sentho ook zeker aanbevelen aan collega’s in het vak. ‘Als iemand vraagt, goh Christian, dat ziet er goed uit, dan verwijs ik ze absoluut naar Sentho’. ‘En, vertelt Christian, dat doe ik echt niet als ik ontevreden ben’.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven