Systeemplafond_6

Probleem met plafond verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Sentho staat al jaren bekend als de #1 renovatie en nieuwbouw specialist voor de voedingsmiddelen industrie voor wanden, plafonds, afwatering en aanrijdbeveiliging. De totaalleverancier voor iedereen die ontzorgt wil worden.

Vervanging plafond
Kort geleden hebben wij een plafond bij een industriële bakkerij voorzien van een Sentho FRP systeemplafond in opdracht van Dirk van de Groep van totaal onderhoud uit Bunschoten. De wens van de klant was dat er een plafond van ruim 140 m2 gemaakt moest worden om zo het oude plafond, dat niet hygiënisch was, weg te werken. Overigens wel met de wens dat de technische dienst makkelijk boven het nieuwe plafond kan komen voor eventueel onderhoud aan leidingen en installaties.

Sentho FRP systeemplafond
Kostentechnisch is een Sentho FRP systeemplafond dan de meest voor de hand liggende keuze. Qua maatvoering van de Sentho FRP systeemplafond tegel is gekozen voor 1200 x 600 mm. De dikte van deze plaat is 3 mm. Het grote voordeel van onze systeemplafondtegels is dat ze volledig uitneembaar zijn en afgespoten kunnen worden met een hoge drukreiniger om ze periodiek te reinigen. De platen absorberen geen vocht en de hechting van vuil en bacteriën is tot 2/3 minder dan de normale systeemplafondtegels.

Voldoen aan HACCP-regels
Bij de overheaddeuren hebben wij nette koven gemaakt, zodat een zeer strakke afwerking is ontstaan. Om het plaatje compleet te maken, hebben we het plafond voorzien van nieuwe waterdichte LED armaturen, die niet alleen energiezuinig zijn, maar ook een veel betere lichtopbrengst hebben dan de oude TL bakken die er in de ruimte hingen. De ruimte is lichter geworden en brengt voor het personeel een veel fijnere werkomgeving. Ook het belangrijkste punt: de hygiëne, is weer volledig gecoverd. De ruimte voldoet weer volledig aan de HACCP norm! De bakker kan weer jaren vooruit met dit nieuwe plafond!

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven