RVS beschermpaal

Bescherm uw wanden met onze hygiënische oplossingen!

In de voedingsmiddelenindustrie raken wanden vaak beschadigd door normwagens en karren. Bovendien wordt vaak vergeten om deze wanden extra te beschermen met een robuuste hygiënische oplossing. Gelukkig bieden wij een ruim assortiment aan stootranden, stootplinten, aanrijdbeveiliging en hoekbescherming.

In ons assortiment vindt u verschillende soorten stootranden en bescherming. Hierbij kunt u denken aan:

  • PE stootranden in diverse hoogtes en diktes
  • RVS stootranden gevuld
  • RVS beton prefab stootplinten
  • RVS beschermpalen en beugels
  • RVS hoekbescherming
  • Sentho Epoxy prefab stootplinten
  • Flexbarrier kunststof impact absorberende aanrijdbeveiliging

Standaardmaten en maatwerk
Zowel standaardmaten als maatwerk zijn beschikbaar. Veel van onze producten, vooral de RVS varianten, zijn maatwerk. Daarnaast hebben  wij ook standaardmaten. Deze zijn op voorraad en dus snel leverbaar. Onze unieke betongevulde palen en beugels zijn van uitstekende kwaliteit. De bolle kap op de palen is volledig afgelast. Het laswerk is zo prachtig gepolijst dat de lasnaden niet meer zichtbaar zijn. Hierdoor voorkomen ze dat vuil en bacteriën zich kunnen ophopen in holle ruimtes.

Prefab stootplinten in diverse opties
Onze Prefab stootplinten van RVS of Epoxy zijn verkrijgbaar in diverse diktes en hoogtes. U kunt ze met of zonder voet bestellen. Bij plinten zonder voet zit er in de plint een speciale sparing. Hierin kan een holle plint gesmeerd worden. Dit verzorgt onze vloerenpartner: SR Vloeren.

Flexbarrier: aanrijdbeveiliging voor de voedselverwerkende industrie
Flexbarrier, onze dochteronderneming, biedt aanrijdbeveiliging voor de voedselverwerkende industrie die perfect aansluit op de behoeften van onze klanten. Hun impact absorberende oplossingen zijn niet alleen hygiënisch, maar ook bestand tegen lage temperaturen.

Benieuwd naar hoe wij uw wanden kunnen beschermen? Neem gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs om de juiste oplossing te bieden!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven