Terschelling_1

Eilandavontuur op Terschelling!

In het verleden leverden we onze materialen al aan keukens, zoals die van de Bras Wine & Dine. Nu is het tijd voor nieuwe projecten op dit prachtige eiland. Vrijdagochtend zetten we koers vanuit Harlingen met rederij Doeksen richting Terschelling.

Terug naar Terschelling: Een persoonlijke reünie met Vakantiepark Mast
Niels Burger, de eigenaar, bracht zijn vakanties vroeger door op Terschelling en ontmoette daar Sape en Mirjam, eigenaren van Vakantiepark Mast. Destijds was de camping een plek voor jongeren, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een gezellige familiecamping met prachtige kampeerplaatsen, safaritenten en chalets. Bovendien kun je er heerlijk eten in “de Kajuit.”

Herinneringen en nieuwe avonturen op Terschelling
Het was een fantastische hereniging met Sape en Mirjam, herinneringen werden opgehaald, en nu gaat Sentho de natte ruimtes in het gloednieuwe gebouw opknappen met Sentho FRP. De grondwerkzaamheden zijn net begonnen, en medio maart volgend jaar beginnen we met de wanden.

Spannende vernieuwingen bij het Nautisch Kwartier
We brachten ook een bezoek aan een ander project, waar we over enkele weken beginnen met het renoveren van een keuken bij het Nautisch Kwartier. De demontage is al begonnen, en we gaan nieuwe plafonds installeren en de wanden bekleden met Sentho FRP.

Een warm afscheid
Tussendoor ontdekten we nog meer geweldige restaurants en genoten van heerlijke maaltijden bij de Rustende Jager en restaurant NAP, waar onze koning graag dineert.

En natuurlijk moesten we even afscheid nemen met een laatste blik op de #Brandaris voordat we naar Uden vertrokken. We kunnen niet wachten om weer terug te keren naar Terschelling! #TerugNaarTerschelling

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven