Desembakkerij Schalkwijk_

Desembakkerij Schalkwijk nieuw onderkomen in Bleskesgraaf

Sinds november 2014 runt Peter Schalkwijk, Desembakkerij Schalkwijk in Bleskensgraaf. Al heel vroeg had Peter de liefde voor het bakkersvak, want vanaf zijn zestiende jaar is hij al te vinden in de bakkerijwereld en nu met vele jaren ervaring en rijke kennis zijn eigen desembakkerij.

Productie in nieuw pand
Ze maken bij Desembakkerij mooie producten met biologische ingrediënten. Peter heeft plezier in zijn eigen werk door mensen heerlijke producten aan te bieden en goed bezig te zijn voor de samenleving. Hij hoopt dit nog vele jaren vol te blijven houden. Om nog jaren voort te kunnen, heeft Desembakkerij Schalkwijk in Bleskesgraaf een nieuw pand aangekocht voor de productie van haar heerlijke broden.

Directe verlijming
De wanden waren van gemetselde kalkzandsteen en dus uitermate geschikt voor directe verlijming van ons Sentho FRP. Slagvast en hygiënisch. Binnen een mum van tijd was de ruimte volledig up to date en voldoet het nu aan de hoogste eisen. Hiermee kan de Bakkerij en Peter nog jaren vooruit! Wij wensen Peter en zijn personeel veel plezier met deze fantastische nieuwe locatie.

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven