Sandwichpanelen plafond voedselindustrie

Dé oplossing voor het wegwerken van objecten: sandwichpanelen plafond

Een Sandwichpanelen plafond passen wij toe wanneer objecten, zoals leidingwerk of een ongelijk plafond, ervoor zorgen dat onze plafondpanelen niet direct tegen het bestaande plafond geplaatst kunnen worden. Met deze oplossing kunnen wij objecten gemakkelijk wegwerken. Door het unieke inwendige profiel verbinden wij het plafond onzichtbaar aan elkaar. Vervolgens werken wij het plafond naadloos af met de tweecomponenten verbinding.

 

 

Niels
Meer weten? Neem contact met ons op:

Specificaties sandwichpanelen plafond

De eigenschappen van onze sandwichpanelen zijn volledig afgestemd op de voedingsindustrie. U vindt onze panelen dan ook vaak terug bij vlees, vis of groente verwerkende bedrijven. Sandwichpanelen plafonds passen wij vaak toe, als directe verlijming niet mogelijk is. Het plafond is meestal een sandwichpaneel dat enkelzijdig met staal en enkelzijdig met 2,3 mm Sentho FRP® bekleed wordt. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes vanaf 35 mm. U kunt naar wens ook de vulling bepalen. Zo kunt u kiezen voor een PS-vulling of bijvoorbeeld een meer brandvertragende vulling zoals PIR. De HACCP plafondpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, brandklasses en kleuren. Glad of gestructureerd.

sandwichpanelen_sentho
Detail plafondverbinding

Montage en afwerking

De plafonds kunnen wij op verschillende manieren monteren. We kunnen raggelwerk tegen het huidige plafond monteren en daar een onzichtbaar H-profiel op schroeven. De naden rondom het plafond werken wij af met de tweecomponenten lijmverbinding. Het is ook mogelijk om met een tweedelig omegaprofiel te monteren. We schroeven het eerste deel tegen het plafond, waar wij de panelen inschuiven. De naden werken wij af, door het andere deel van het profiel erop te klikken.

Direct tegen bestaand plafond
Daarnaast is er de mogelijkheid om de panelen direct tegen het bestaande plafond te schroeven. De naden rondom de panelen werken wij af, met de tweecomponenten lijmverbinding. Schroefgaten werken we weg met Sentho FRP®.  Hiermee bent u verzekerd van een net zo strakke afwerking als bij directe verlijming! Bovendien een zeer hygiënische oplossing.

Brochure sandwichpanelen plafond

Toepassingen en gebruik van plafondsystemen

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven