Plafonds volgens HACCP norm

Wat zijn Sentho FRP® plafonds?

U weet als geen ander dat het belangrijk is, om bij het bereiden en bewaren van voedsel, voldoende hygiënemaatregelen te nemen. Maar hoe houdt u voedsel veilig en hygiënisch? Dat begint bij de ruimte waar vlees, vis of groenten verwerkt worden. Ons Sentho FRP plafond is gemaakt van glasvezel versterkt polyester. Een plafond dat speciaal is ontwikkeld voor ruimtes waar hoge eisen aan hygiëne worden gesteld. Maar ook schoonmaakgemak is een vereiste. Onze plafonds absorberen geen geuren, zijn bacterie- en schimmelwerend en bestand tegen variërende temperaturen, corrosie, roest en schoonmaakmiddelen.

Vuilafstotend
De unieke structuur op onze plafonds zorgt ervoor dat water, vuil en bacteriën makkelijker afvoert. Hierdoor hebben de plafonds aantoonbaar minder hechting. De plafonds zijn gekleurd tot in de kern.

Verschillende maten
Sentho FRP is verkrijgbaar in verschillende maten, brandklasses en kleuren. Glad of gestructureerd. Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

 

Ruben
Meer weten? Neem contact met ons op:

Directe verlijming plafond

Ons specialisme ligt in de afwerking van wand en plafond. Het 2,3 mm Sentho FRP plafond is uitermate geschikt voor directe verlijming in nieuwbouw en/ of renovatie. Bijvoorbeeld tegen oude stalen sandwichpanelen die onderhevig zijn aan corrosie en beschadigingen en niet meer voldoen aan de HACCP, BRC of FssC220000 normen. Normen die juist zo belangrijk zijn binnen de voedingsmiddelenindustrie. Door de directe verlijming neemt ons Sentho FRP plafond de kracht over van het plafond, waardoor uw plafond kras- en slagvast wordt.

Bacteriën krijgen geen kans
Door de speciale tweecomponenten epoxy verbinding werken wij de plafonds naadloos en waterdicht af. U reinigt het plafond eenvoudig zodat vocht, vuil en bacteriën geen kans meer krijgen op lastig bereikbare plekken.

Vraag een gratis proefpakket aan

Wilt u onze hygiënische systemen even testen vraag dan het gratis proefpakket aan

Directe verlijming met RVS afwerking sentho

Hoe werkt directe verlijming precies?

Bij directe verlijming is de ondergrond cruciaal. De ondergrond moet vlak en vetvrij zijn. Ook mag er geen vocht in het plafond aanwezig zijn. Na het bepalen van de huidige toestand van uw ruimte, kunnen wij Sentho FRP met MS-polymeer, direct op de ondergrond te verlijmen. Dit werken wij af met de tweecomponenten epoxy verbinding. Rechtstreekse verlijming zorgt voor een solide en eenvoudig te reinigen geheel.

Brochure plafonds Sentho

Toepassingen en gebruik plafonds Sentho

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven