Slagerij Terlouw renovatie

Voor en na: Een wereld van verschil dankzij Sentho FRP!

Bij Sentho beschouwen we renovatiewerk als een ware kunst. Het is onze missie om onze klanten versteld te doen staan van het eindresultaat. Het is vaak zo drastisch anders dan wat ze gewend waren. Onlangs hebben we een prachtige transformatie gedaan bij Slagerij Willem Terlouw in Amsterdam.

Directe verlijming met Sentho FRP
De bestaande wanden waren bekleed met tegels, maar met Sentho FRP konden we er direct overheen verlijmen. Dit betekende geen verlies van ruimte, een uitstekende weerstand tegen stoten en krassen, minder vuilophoping, dus hygiënisch, en als extra bonus waren we in dit geval in slechts één dag klaar.

Jarenlang succesvol
Het verwijderen en slopen van de oude tegels was geen haalbare optie vanwege kosten en tijdsbeperkingen. Dankzij onze beproefde directe verlijming met Sentho FRP was dit ook helemaal niet nodig. We gaan gewoon rechtstreeks over de bestaande oppervlakken heen, een techniek die wij al jarenlang succesvol toepassen.

Check onze video 🎥
Laat u ook verrassen door wat wij voor uw productieruimte kunnen betekenen. Bekijk onze video om het verbazingwekkende verschil te zien!

 

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven