Slagerij 't Landleven

Razendsnelle verbouwing: Van bank naar slagerij ’t Landleven

Met trots presenteren we een blik achter de schermen van de razendsnelle transformatie van een bank naar de prachtige slagerij ’t Landleven in Eersel, onder leiding van ondernemer Marcel Hamers. ‘In slechts acht weken tijd hebben we, samen met Sentho, deze uitdagende verbouwing gerealiseerd’.

Een strakke planning en betrouwbare partner
Marcel Hamers, eigenaar van meerdere slagerijen, is een man van strakke planningen en duidelijke afspraken. Zijn nieuwste slagerij in Eersel is daar geen uitzondering op. Het pand, voorheen een bank, moest volledig worden verbouwd: vloeren, leidingen, wanden, plafonds en meer. Voor een project van deze omvang en tijdsdruk, koos Marcel voor Sentho als zijn betrouwbare one-stop-shop partner.

Duurzame en hygiënische oplossingen van Sentho
Bij de nieuwe vestiging van ’t Landleven is zo’n beetje alles wat je ziet – van wanden tot koel- en vriescellen – geleverd door Sentho. Marcel roemt de kwaliteit en duurzaamheid van de Sentho sandwichpanelen: “De panelen kunnen tegen een stootje en zijn goed en simpel schoon te maken, ook met een hogedrukspuit.”

John Mondi van Sentho licht toe: “Onze sandwichpanelen zijn van glasvezelversterkt polyester. Dat is dun, maar duurzaam en goed bestand tegen water en agressieve schoonmaakmiddelen. Ook is het kras- en slagvast, in tegenstelling tot stalen wandpanelen.”

Eersteklas uitstraling en breed assortiment
De verbouwde winkel zelf straalt klasse uit met 400 vierkante meter ruimte en 52 strekkende meter aan toonbanken. Het aanbod is divers: van vleeswaren en barbecuepakketten tot kant-en-klare maaltijden zoals lasagne en wraps. Marcel speelt hiermee in op de groeiende vraag naar gemak en variatie.

“De trend van kant-en-klaar is al een paar jaar gaande. Daar wil ik, met oog op de toekomst, in mee. Oorspronkelijk zijn we dan wel een slagersbedrijf, maar we willen een breed assortiment aanbieden,” aldus Marcel. Het succes van deze aanpak is duidelijk te zien in de aantrekkelijke presentatie en de versheid van de maaltijden.

Ondernemen met passie en visie
Marcel begon zijn ondernemersreis ruim dertig jaar geleden met de overname van een slagerij in Goirle. Inmiddels heeft hij meerdere vestigingen en een productieruimte in Bladel. Zijn ervaring en passie voor het vak, gecombineerd met de betrouwbare samenwerking met Sentho, hebben geleid tot dit succesvolle project.

Wij zijn trots op deze samenwerking en kijken uit naar meer succesvolle projecten in de toekomst!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven