Renovatiepaneel hygiëne Sentho

Slachterij met zwaar beschadigde tegelwanden weer als nieuw!

Bij een varkensslachterij waren de tegelwanden zwaar beschadigd. De schade aan de voegen, tegels en het kitwerk zorgde ervoor dat de NVWA de wanden had afgekeurd. Vroeger werden tegelwanden gekozen door architecten of de klant zelf, maar na jarenlang intensief gebruik waren deze niet meer schoon te krijgen. De klant wist niet hoe hij dit probleem snel en effectief kon oplossen, zeker zonder dat de slachterij stil zou komen te liggen.

Snelle respons
De klant wist gelukkig de weg naar Sentho te vinden. Binnen 24 uur na het ontvangen van zijn noodkreet stonden wij bij hem op de stoep. We beoordeelden de ruimte en gaven direct advies over de beste oplossing. Gezien de urgentie moesten de werkzaamheden tussen de bedrijven door uitgevoerd worden, zonder dat de slachterij stil kwam te liggen.

Innovatieve oplossing
De wanden waren nat, wat directe verlijming van ons Sentho FRP onmogelijk maakte. Gelukkig konden wij in deze situatie ons unieke renovatiepaneel inzetten. Dit paneel was ideaal omdat het direct gemonteerd kon worden, waarna de ruimte meteen gereinigd en weer in gebruik genomen kon worden.

Resultaat
Het resultaat was fantastisch. De klant was opgelucht en blij met de snelle en efficiënte oplossing. Ook de NVWA was tevreden met de nieuwe staat van de wanden. Sentho is trots op het project, onze monteurs en de oplossingen die we kunnen bieden voor elke situatie. Dankzij onze innovatieve aanpak en snelle service kon de slachterij zonder downtime doorgaan met hun werkzaamheden.

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing?
Heeft u ook te maken met beschadigde tegelwanden of andere hygiëneproblemen in uw voedselverwerkende ruimte? Neem contact met ons op voor advies en oplossingen op maat. Wij staan voor u klaar, ook in de drukste periodes.

Happy Holiday! Sentho is de hele zomer geopend en bereikbaar voor al uw vragen en projecten.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven