Viswinkel Wennekes

Van alle markten thuis!

Vishandel Wennekes is een innovatief en gerenommeerd bedrijf en al sinds 94 jaar een begrip op het gebied van dagverse vis. Dave Wennekes, directeur en ‘visgek’, zoals hij zelf zegt, nam contact op met Jeroen Broecks van PHB de combi voor de uitbreiding en renovatie van zijn pand. Jeroen nam op zijn beurt weer contact op met ons, Sentho om samen deze grote renovatie tot een succes te maken.

Verse vis
Op de locatie in ‘s-Heerenberg heeft Vishandel Wennekes een eigen fileerderij, zalmrokerij, visbakkerij en inpakafdeling. Hiermee voorzien ze onder andere hotels, restaurants, zorginstellingen van verse vis.Ook hebben ze een eigen viswinkel en diverse verkoopwagens waarbij ze op ca. 19 regionale weekmarkten staan.

EHEDG RVS afwatering
De huidige productielocatie was aan de krappe kant. Uitbreiding en modernisering was hard nodig om het productieproces en de voorbereiding nog efficiënter te maken.Sentho heeft binnen in het pand nieuwe sandwichpanelen wanden geleverd en gemonteerd. Daarnaast ook ramen en deuren geleverd en gemonteerd en last but not least de levering en montage verzorgt van onze EHEDG goedgekeurde RVS afwatering. Ons brede pakket zorgt er voor dat wij van A tot Z uw hygiënische afbouw kunnen verzorgen.

Wij wensen Dave en zijn team veel plezier in dit mega mooie pand en danken PHB wederom voor het vertrouwen in Sentho.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven