Sri Lanka_3

Sentho wereldwijd ook de partner voor hygiënische bouwprojecten!

Bij Sentho kijken we niet alleen nationaal, maar ook over de grenzen heen. Met trots kunnen we zeggen dat we onze expertise in hygiënisch bouwen wereldwijd hebben laten zien. Van China tot Sudan en Egypte, we hebben onze stempel gedrukt op diverse internationale projecten.

Internationale bouwmissie in Sri Lanka
Vorig jaar heeft onze collega Desley Nusselein de kans gegrepen om naar Sri Lanka te reizen. Zijn missie: meerdere projecten bezoeken, inmeten en de wensen van de klanten inventariseren en offreren. In veel van deze landen is het onderhoud achterop geraakt en zijn de keuzes op het gebied van bouwmaterialen niet altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Nieuwbouwproject in Sri Lanka: 12.000 m2 isolatiepanelen en meer!
Het bezoek van Desley heeft nu geresulteerd in een prachtig project in de visverwerkende industrie. Dit jaar leveren we de materialen voor een nieuwbouwproject met meer dan 12.000 m2 isolatiepanelen met een foodsafe coating, 20 kunststof raamkozijnen, 7 koel schuifdeuren, 10 nooddeuren en 13 snelloopdeuren! De nieuwbouw begint volgend jaar januari, en onze monteurs en supervisors zullen ter plaatse zijn om de bouw op te starten en te begeleiden. Daarnaast bezoeken we andere productielocaties voor aanvullende projecten die in het komende jaar zullen plaatsvinden.

Persoonlijke aanpak gewaardeerd: Groots met een zachte G in Sri Lanka!
Onze manier van werken wordt gewaardeerd door nationale en internationale bedrijven, mede door de persoonlijke verbinding die wij met onze klanten hebben. De G van Groots met een zachte G zal nu ook in Sri Lanka weerklinken!

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven