Architectenweb Sentho

Sentho ook vindbaar op Architectenweb

Naast dat we ons netwerk uitbouwen en informeren op onze social pagina’s zoals Linkedin, Facebook en Instagram en natuurlijk via onze overzichtelijke website, zijn we vanaf nu ook te vinden op @architectenweb. Hiervoor hebben wij een lidmaatschap afgesloten en zijn de samenwerking aangegaan.

Uitbreiding netwerk
Het platform voor de architecten is Architectenweb. Architectenweb wordt door de Nederlandse architecten zeer intensief gebruikt. 90% van de architecten maakt gebruik van dit medium. Reden voor Sentho om ons op deze manier aan de architecten voor te stellen en het netwerk in ons vakgebied te vergroten.

HACCP wand- en plafondoplossingen
Onze wand- en plafondoplossingen worden al goed gevonden door de eindgebruiker en bouwbedrijven en ook worden we in veel gevallen al voorgeschreven in bestekken. De komende maanden bouwen we verder aan onze pagina op architectenweb. Mocht u vragen hebben dan kunt u uiteraard ook terecht bij onze professionals van de binnendienst die u graag verder helpen, zowel telefonisch op 085-4830920 als via de email info@sentho.nl.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven