logo

Sentho B.V. te vinden op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer! Bestel nu uw gratis toegangskaarten!

 

logo

Van 25 t/m 27 januari 2017 vindt de negentiende editie van de vakbeurs Facilitair onder de naam vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats in de Jaarbeurs te Utrecht.

De vakbeurs Facilitair

De vakbeurs Facilitair (& Gebouwbeheer) groeide vanaf zijn oprichting in 1999 uit tot dé informatiebron op het gebied van facilitair management in Nederland en België. Met gemiddeld 18.000 bezoekers en 400 standhouders is het evenement op zijn vakgebied zelfs het grootste van de gehele wereld.

De 19e editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer biedt de professional in de sector niet alleen een zeer breed scala aan producten en diensten, ook worden er tientallen themaroutes georganiseerd op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer en kunnen zij het Noviteitenplein op de beursvloer bezoeken. Daarnaast vinden er tijdens de beursdagen verschillende activiteiten plaats. Zoals traditioneel op de eerste beursdag de uitreiking van de FGNoviteitenprijs, zijn er verschillende nieuwjaarsrecepties én is er een uitgebreid lezingenprogramma in 9 zalen.

Voor facilitaire ruimtes hebben wij een totaalpakket aan hygienische afbouwmaterialen waarbij wij ook de montage verzorgen! Denk hierbij aan een vloeistofdichte vloer

We verwelkomen u graag bij onze stand G5!

Bestel nu uw gratis toegangskaarten via info@sentho.nl!

 

 

 

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven