Logo SCCP

Nieuw: onderhoudscontract voedingsmiddelenindustrie

Hygiënisch onderhoudsplan voor wanden en plafonds

Eén van de belangrijkste aspecten binnen de voedingsmiddelenindustrie is hygiëne én voedselveiligheid. Wanneer regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd aan uw wanden en plafonds, blijft niet alleen uw productieruimte veilig, ook het productieproces blijft gewaarborgd.

Of het nu gaat om de productie van kaas, vlees, vis of het verpakken van groenten, overal worden hoge eisen gesteld aan hygiëne en kwaliteit. Om de voedingsmiddelenindustrie te ondersteunen introduceert Sentho een eigen, uniek onderhoudscontract. Een preventief, hygiënisch onderhoudsplan.

Sentho Critical Control Prevention
Na maandenlange voorbereiding kunnen wij u met trots ons “Sentho Critical Control Prevention” (SCCP) onderhoudscontract aanbieden. Niels Burger, directeur Sentho vertelt:

‘Inmiddels hebben wij een pilot gedraaid bij een aantal grote klanten én met succes. Wat ik voornamelijk als feedback krijg, is de zekerheid die dit onderhoudscontract voor klanten biedt’.

Breng uw productielocatie naar een hoger level!
Het onderhoudscontract voorkomt hygiënische gevaren in de productieomgeving. Door het uitvoeren van reguliere inspecties kunnen wij schade aan wanden of plafonds vroegtijdig constateren. ‘Vaak is dit snel en eenvoudig op te lossen en dus kostenbesparend, gaat Niels verder.

Voedselveiligheid
Wij bieden u een compleet overzicht van uw productieomgeving. Niels: ‘We brengen eventuele aandachtspunten in kaart, die u vervolgens kunt overleggen met het NVWA. U laat hiermee zien, dat er aandacht is voor hygiëne binnen uw bedrijf en dat u werkt aan een hygiënisch veilige omgeving. Bovendien kunt u dit overzicht 24/7 inzien, in onze klantenportal. Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatieprojecten in de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast hebben wij een landelijke dekking met deskundige en ervaren monteurs.’ Allemaal pluspunten om een voedsel veilige omgeving te creëren!

Voordelen onderhoudsplan SCCP

  • Minder problemen door preventief onderhoud
  • U weet van tevoren wat het jaarlijkse onderhoud kost
  • Kwaliteit van het onderhoud is hoog

Nieuwsgierig geworden?
Hebt u interesse naar de mogelijkheden en voorwaarden van ons SCCP onderhoudscontract? U maakt gemakkelijk een afspraak bij u op locatie met één van onze hygiëne specialisten.

Samen met Sentho naar een veilige hygiënische productieomgeving. Wij zijn Sentho!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven