Lunch met Sentho!

Lunchen met Sentho

Gisteren had ik het genoegen om een klant te verrassen tijdens mijn bezoek. En voor degenen die het nog niet wisten… Bij Sentho is niets standaard! Tijdens onze bespreking van verschillende zaken besloot ik om het net even anders aan te pakken en een heerlijke lunch mee te nemen.

𝐖𝐢𝐣 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐠𝐫𝐚𝐚𝐠 𝐮𝐧𝐢𝐞𝐤
Bij Sentho streven we ernaar om klanten te verrassen en een unieke ervaring te bieden. Ons klantcontact is hecht en informeel, omdat we geloven in het opbouwen van sterke relaties. We willen dat onze klanten zich speciaal en gewaardeerd voelen!

𝐖𝐢𝐣 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐢𝐥
Maar het gaat niet alleen om onze benadering. Onze producten zijn ook allesbehalve standaard. We streven naar innovatie en leveren oplossingen die het verschil maken. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw van wanden, plafonds of afwatering, Sentho staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige producten in de voedingsmiddelenindustrie.

𝐓𝐨𝐭 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐤𝐥𝐞𝐢𝐧𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐢𝐥𝐬
Dus, waarom zouden we het niet vieren met een heerlijke lunch? Bij Sentho houden we van het net even anders doen en het creëren van bijzondere momenten. Het was een plezier om onze klant te verrassen en te laten zien dat we niet alleen professioneel zijn, maar ook aandacht hebben voor de kleine details.

𝐎𝐨𝐤 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐡𝐚𝐩𝐣𝐞 𝐞𝐭𝐞𝐧?
Benieuwd naar wat Sentho Hygiënische Afbouwprojecten B.V. voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak met mij of met 1 van onze hygiënisch bouwadviseurs Desley Nusselein of John Mondi! Samen kunnen we kijken hoe we uw projecten naar een hoger niveau kunnen tillen met onze innovatieve oplossingen.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven