Sentho heeft recent de werkzaamheden aan de cleanroom renovatie bij Dehaco opgeleverd, een schitterend resultaat voor een bedrijf dat vooruit denkt en vooruit wil. Dehaco wil met de oplevering van de cleanroom de nieuwe standaard zetten voor keuringsstations van asbestverwijderingsapparatuur. Omdat er van schets af aan gekeken werd naar de allerhoogste kwaliteitseisen is er bewust gekozen voor Sentho Hygiënische afbouwprojecten en haar FRP wand- en plafondafwerking met de naadloze 2-componenten verbinding.

Voor de cleanroom renovatie hebben wij FRP voorzetwanden en directe verlijming toegepast op metal stud bekleed met gipsplaten toegepast. We hebben tegen de bestaande buitenwanden voorzetwanden geplaatst bestaande uit sandwichpanelen, dit om bestaand en nieuwe leidingwerk netjes weg te werken zonder dat hier veel freeswerk in het bestaande metselwerk nodig was.

Cleanroom renovatie

Voor de nieuw op te bouwen wanden is ook gekozen voor een metal stud wand met gipsplaten waar wij onze FRP platen direct tegen hebben verlijmd, hier is voor deze optie gekozen omdat er veel installaties in de wanden zijn toegepast zoals wc’s, douches en installaties t.b.v. de sanering van asbest welke zo op een strakke manier afgewerkt zijn. FRP is uitermate geschikt voor ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan de hygiëne, ook in ruimtes waar onder- of overdruk geëist wordt zoals in deze cleanroom renovatie is FRP goed toepasbaar.

Dehaco B.V. is in 1985 opgericht als importeur van hydraulische uitrustingsstukken. In 1993 werd gestart met de verkoop van asbestsaneringsproducten nadat er in datzelfde jaar Europese wetgeving was ontstaan rondom het verwijderen van asbesthoudende materialen. Dehaco heeft hier snel op geanticipeerd en haar assortiment uitgebreid met een compleet pakket veiligheidsmaterialen.

Asbestverwijdering

Daarmee werd Dehaco de eerste onderneming die zich totaalleverancier van de complete sloop- en asbestsaneringsbranche mocht noemen. Naast de import en verkoop van sloop gerelateerde producten werd in 1994 gestart met een compleet gamma verhuurproducten.

Heden ten dage is Dehaco uitgegroeid tot dé totaalleverancier voor de sloop-, recycling- en asbestsaneringsbranche. Daarbij is zij niet alleen toonaangevend op het gebied van verkoop van alle denkbare benodigdheden voor deze markten, ook een grote verhuurvloot en een modern keuringscentrum voor uitrustingsstukken en asbestgereedschappen dragen bij aan de unieke marktpositie van Dehaco. Dehaco behoort in de Benelux tot de marktleiders op het gebied van asbestsaneringsproducten, hydraulische uitrustingsstukken en stofbeheersing voor de sloopsector.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven