Make Life Delicious. Met dit doel is Delicia te Tilburg opgericht in 1938. De uitdaging die Delicia scherp houdt, is om samen met haar partners heerlijke chocolade decoraties en ingrediënten te creëren. Prachtige producten die mensen blij maken. Met een zeer breed assortiment met o.a. hagelslag, vlokken en crispies in diverse maten en kleuren voor zowel industrie als de -retail sector. Delicia is toeleverancier van retailers en nationale en internationale spelers in de bakkerij-, ijs-, zuivel- en ontbijtgranenindustrie.

Oude tegelwanden gerenoveerd

Omdat Delicia snapt dat de machines niet stil mogen staan, garanderen zij je een betrouwbare en snelle levering en zijn ze altijd op tijd. Met dezelfde insteek is Sentho aan het project begonnen, zodat Delicia haar belofte waar kan maken bij haar klanten. De wanden waren in de oude situatie voorzien van tegels, welke niet meer voldeden aan de hoge eisen die Delicia daaraan stelt. De visie van zowel Delicia als Sentho op duurzaam ondernemen uit zich onder meer in de langdurige samenwerkingen met klanten en leveranciers als Sentho. Integer samenwerken, daar draait het om en heeft daarom ook de absolute focus.

Nieuwe hygiënische voorzetwanden

Ook de keuze van het product FRP heeft alles te maken met duurzaamheid en de manier van produceren van het product. FRP is namelijk emissie arm en heeft hiervoor een A+ label.Door de keuze voor het FRP 2,3 mm met directe verlijming konden we snel monteren zonder het productieproces in gevaar te brengen. Daar er een verloop in de wand zat omdat de tegels niet volledig door liepen hebben we ervoor gekozen om dit verschil op te vangen door middel van Fermacel platen. Hierdoor hebben we een strakke wand gecreëerd. De voorzetwanden zijn dus weer hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en voldoen weer aan alle eisen. Sentho is trots om Delicia als klant te mogen hebben!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven