schimmel en bacterie werend

Bacteriële hechting op Sentho FRP panelen in de voedingsindustrie

Wist u dat onze Sentho FRP panelen aanzienlijk minder bacteriële hechting vertonen dan andere materialen? Maar laten we niet alleen praten; laten we u de echte cijfers en feiten tonen!

Aanzienlijk minder bacteriële hechting
Uit onderzoek van de Universiteit van Vigo, waarvan u het volledige rapport op aanvraag bij ons kunt verkrijgen, blijkt dat Sentho FRP aanzienlijk minder bacteriële hechting vertoont dan andere materialen. In de meeste gevallen is de hechting zelfs tot wel 2/3 minder! De grafieken brengen deze bevindingen duidelijk en overzichtelijk in kaart. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

Kostenbesparing
Dit heeft enorme voordelen voor de voedingsmiddelenindustrie, waar het verminderen van bacteriële hechting essentieel is om voedselveiligheid te waarborgen. Bovendien biedt Sentho FRP aanzienlijke voordelen op het gebied van reinigen. Dankzij onze gestructureerde platen neemt het afspuiten van de wanden of het schoonmaken met een schoonmaakschuim een groter oppervlak in beslag dan bij een glad oppervlak. Het gebruik van een schuim schoonmaakmiddel resulteert in 25% minder schuimverbruik en 25-30% minder bacteriële resten na reiniging. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparing!

Kies altijd voor Sentho FRP
De uitgevoerde tests waren specifiek gericht op Salmonella Choleraesuis, Escherichia coli en Listeria monocytogenes. Deze bacteriën komen het meest voor in de voedselverwerkende industrie en kunnen ernstige gevolgen hebben voor de volksgezondheid. De kosten die voedselproducenten moeten maken voor een recall of terugroepactie zijn enorm, en de imagoschade die ze hierdoor oplopen heeft aanzienlijke economische gevolgen. Daarom is het van cruciaal belang om altijd te kiezen voor Sentho FRP in uw productieruimte!

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe Sentho FRP uw voedselproductieomgeving kan verbeteren en de voedselveiligheid kan versterken. Samen zorgen we voor een hygiënische en efficiënte werkomgeving!

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven