Inqar_3

🚘 Wasstraat renovatie 🚘 ook mogelijk bij Sentho!

In opdracht van Tim den Hartog van Den Hartog Totaalbouw hebben we bij INQAR autoverhuur in Leiderdorp een indrukwekkende renovatie uitgevoerd. De wanden in de wasstraat waren flink aangetast door jarenlang intensief gebruik van reinigingsmiddelen en water. In de oude situatie waren de wanden voorzien van schroten. Helaas was dit niet waterdicht en het holle profiel maakte het gevoelig voor schade. We hebben de oude wandbekleding verwijderd en ontdekten een vochtige en doorweekte ytong wand erachter.

De perfecte oplossing: Sentho FRP Renovatie paneel
Gelukkig bood ons Sentho FRP Renovatie paneel de perfecte oplossing voor dit soort situaties. Het Sentho FRP-paneel is fabrieksmatig verlijmd op een vezel gebonden, watervaste plaat. Door dit paneel blind op de wand te schroeven, creëren we een robuust en waterdicht systeem. Uiteraard hebben we ook onze unieke 2-componenten super seal gebruikt, waardoor schimmel geen kans krijgt om in de naden te trekken. Dit is een probleem dat wel zou kunnen optreden bij het gebruik van siliconenkit. In een mum van tijd hebben we meer dan 116 m² wanden tot 4,5 meter hoogte bekleed!

Samenwerking
Samenwerking is iets waar Sentho al sinds de start in 2015 van houdt. We staan bekend om onze hygiënische renovatie- en nieuwbouwprojecten, en veel aannemers schakelen ons in voor advies en uitvoering. De samenwerking met Tim van Den Hartog Totaalbouw verliep uiterst soepel. Bij Den Hartog Totaalbouw staat kwaliteit bovenaan de lijst. Tim accepteert niets minder dan het beste, en klanttevredenheid staat voorop. Bedrijven met deze visie en passie voor het vak sluiten naadloos aan bij Sentho. Het eindresultaat is een tevreden klant, zowel voor Den Hartog Totaalbouw als voor Sentho.

Hygiëne staat altijd voorop
Hygiëne is niet alleen belangrijk in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in de autowas- en autopoetsindustrie. Beleving en emotie spelen hierin een grote rol, want wie wil zijn of haar geliefde auto wassen in een ruimte die er niet schoon en hygiënisch uitziet? Met de nieuwe state-of-the-art WASHTEC Roll over van Washtec Benelux BV staat niets de klant meer in de weg om vele tevreden klanten weer schoon de weg op te sturen.

De beste tips & deals ontvangen?

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, acties, aanbiedingen en events

Ik wil mij inschrijven